Ayahku Gangster

semalam ayah cite pasal kelmarin... die nak gi keje pagi tu dengan amoi... amoi adik aku yg bongsu tu... so drive lah kete macam bese kan... so kat bulatan segambut tu ayah aku dah overtake la seketul motor ni... xpasti moto ape la... aku takde dengan ayah tau time ni... depan kete ayah ade seketul motor ni siap ade pembonceng... budak meleis la dedua... yang dok belakang maybe bini die... budak mude je pon.. maybe sebaya aku or muda lagi... dah la slow pastu drive tetengah jalan... so ayah pon overtake la moto tu... pastu ntah mamat tu tkejut kot tengok tetibe kete ayah overtake die kan... die bole tunjuk MIDDLE FINGER kat apak aky weh... sebab ape? sebab ayah aku overtake die je? fak! pastu lepas ayah potong moto die tu, kete depan lak slow... so ayah kne slow la gak kan... pastu moto tadi lalu la sebelah kete ayah... n ayah pon tunjuk la blek MIDDLE FINGER kat die... xnak kalah ayah aku pon... pastu mamat tu hangin lak... die siap knocking my dad's car window.. sroh ayah brenti tepi.. babik x?  ayah aku pon brenti.. kan aku kate ayah aku ni pon xnak kalah... brenti la tepi pastu ayah kate mamat tu dah bukak helmet n ready macam nak hayun la... apak aku pon amek la sterng lock yang macam baseball bat tu kan... apak aku kuar kete n pegang je bende tu kat belakang badan die... the mamat bodo ni siap maki2 apak aku weh... die maki cakap pakcik ni dah tua, sedar la diri sket... jangan nak potong2 moto orang suke2 ati... dah la keje kerajaan tapi xde otak... kete dah la buruk... pastu die baru tnampak kot ayah pegang bat tu... siap cabar apak aku lagi, kalo brani hayun la... ayah kate die ilep je... tgu kalo mamat tu nak hayun helmet tu, ayah akan hayun kat kepala mamat tu je... slow n steady je die hayun bat tu kt blkang badan die... bni mamat tu dah merayu-rayu ckp kat lakinye udah la banggg...udahlaa.... ayah aku ilep je lagi... tunggu je mamat tu gerak kan... last2 mamat tu blah sambil mulut terkumat kamit maki lagi apak aku...ayah aku tunggu sampai die blah, baru ayah aku masuk kete... 

ni la steering lock bat kete apaka ku... Picture credit to Google


kepada mamat moto tu yang aku berharap sangat die bace blog aku ni or jumpe aku bile2 nnt, go fuck yourself la weh... ayah aku dah 57 tahun kot... xkan xnampak die dah tua? takde rase hormat langsung ke? mak bapak ko xajar ke hormat orang tua? skali ko kurang ajar denagn parent aku, aku bole buat 100kali kuang ajar dengan ko la bro... kutuk kete apak aku yang ko tu guna moto je pon... nape? xmampu nak beli kete macam apak aku? apak aku gune persona je pon... ko bole beli ke mat?! 

aku cite la kt dalam family group wasep... adik aku yg laki tu la paling bengang... kalo dapat siap ah mamat tu... pastu tetibe ayat2 dalam group wasep tu jadi macam dalam cite KL Gangster II lak kan... hahahaaa... sengal je... pastu macik aku siap cakap kat amoi, nape ko x amek video macam BINI MATYO tu... tersembur air aku tgh minum smalam... bwahahahaaa....  

ok tu je...bai!
 

2 comments:

Ayushi said...

Dh tau citer nie...bila baca balik..masih geram ngan mat motor tu. Mentaliti low class betul. Kena libas sekali ngan steering lock tu kot baru dia sedar....kalau la amoi rakam...memang viral la mamat tu...

Ayushi said...

Dh tau citer nie...bila baca balik..masih geram ngan mat motor tu. Mentaliti low class betul. Kena libas sekali ngan steering lock tu kot baru dia sedar....kalau la amoi rakam...memang viral la mamat tu...

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails