Backstreet Boys on Twin Towers @Live 2013


Backstreet Boys

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*screaming!!!!!~*

ko tau tak berhantunye geng BSB ni... aku start minat dari darjah 5 kot..and i was like most of you guys la kan... NICK CARTER is priority... pasal rambut paling G-q kan kan... perh... and he was the youngest mase tu... nowadays sume pon dah tua kan kan kan...

so on this Twin Tower @Live 2013 Concert, memang konfem BSB akan buat persembahan ok...pihak penganjur call aku gtau dorg ni memang konfem nak mai... *ok, itu tipu*
bukan dorang ni je weh... Demi Lovato yang pon hado...  

 Demi Lovato

our Malaysian  performers pon ade tau.... ade Atilia, Mizz Nina, K-Town Clans and Caprice.... 

Caprice

 Mizz Nina

 Atilia


 K-Town Clan


and ade this 2 k-pop group...U-kiss and Girls Day...
sorry, i don't do k-pops...

 Girls Day


 U-Kiss


so don't miss out to be there guys... dorang ni sume akan beraksi kat Plaza KLCC esok tau... ESOK ok... 23 MAC 2012!!! 
 xtau la kne ade tix or x...tp mcm xyah je...but kalo VIP tu kne ade lah tiket VIP tu... starting from 5pm untill late... kalo dah till late tu, pepaham la kan... jangan xde lrt nak balek ampang nanti dah la kan kan...hikhik...  
 

ok tu je...bai!
 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails