An Evening With Anuar Zain

hari sabtu 3minggu lepas, me and my mom pegi MITC just to watch Anuar Zain show... ekceli kitorang balek kampung time tu... tetibe my mom's friend offer nak tgk show abam anuar ta?! so dengan pantas dan tanpa berfikir panzang, mama terima je offer tu... lalalalaaaa

dinner ni siap ade tema ok... its red, black and gold night... tapi pedulik hape aku xpakai pon baju bertema bagai tuh.. mama je ade la gak baju itam... aku mmg xde nye puwn bebaju gitu... si ilep je pakai shirt n jeans... berani la dorang nak halau aku sebab tak ikot tema... nak kne terajang?!  

and by the time aku sampai kat MITC ni pon, ade gak sedara seislam aku yang datang... si zeefa zaini ni ade lak kan...heheee... die datang dengan famili...untunglaaa... aku datang berdua je dengan mama... its mama special day... aku sambut mother's day awal... so...?! ko hado?!

 disebabkan ini adalah CITE BASI, pepandai la korang tengok gamba je k.... aku nak cite lelebih pon kang korang boring... lagi satu alasan yang agak kukuh is....
aku lupe!!!
T_T

mom...bersewi-sewi muke nak jumpe anuar zain! (‾⌣‾)
see the face... muka ata sinyiuuum!!!!
our tix... no cabutan bertuah yang santek disitew.... tapi x bertuah gak! T_T
the seats.... kelas ko mariaaa!!!
meja aku yang di hujung donia... T_T
view from my table..jaoh siot!!! tp nampak la gak kan...heheee
before time makan, ade abam memaen api atas kude... scary ok!!! kalo api tu kne ko?! haa
the lauk that night... fuuuuuu!!!!
my lauk that night... Fuuuuuuuuu!!!!!
show dari kumpulan SHIRO... xlayan pong...sebab tgh makan...nomnomnom....

so the momment that we're all waitng for.... 

ninnn diaaaa ninnn diaaaa!!!!!

҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉




buat muke gitu pon masih boleh cair, nyah!!!!
terjumpe minah ni di tengah jalan...meet my friend, miss zeefa zaini...
turun stage melawat kawasan jajahan.... *Pingsan*
sian abam nuar kne serbu... wowowo wowowwoooo
i found out that this young man is making "projects"...kiuttt!

abam nuar nyanyi 7 lagu sume... tak termasuk lagu happy birthday utk one of the fan club member die la kan... die nyanyi sume lagu die la includes 1 lagu baru and 1 lagu Adele, Someone Like You... huw0ooooo.... cair mak, nyah!!!!! xdapat nak amek video die sing lagu tu... sentap!

so abes je die nyanyi all 7song, aku n zeefa berniat utk tangkap abam nuar kat back stage... memandangkan stage dah penuh dengan bdk2 fan club die, so kitorang menyibuk la kat luar bilik menunggu VVIP tuh... dengan harapan boleh la kerumun masuk skali dengan media for interview, photos and ext.... guess what?!
kitorang berjaya menembusi halangan tersebut... 

*jerit kekuat sambil geguling atas lantai now*

so this is the scene dalam bilik media... i am media majalah anuarzainfan...oops!!!

sangat tak sombong melayan peminat.... *pimgsan*
look at his smile....!!! *pingsan lagi*
kasik close-up sket la... waaaah... he's tall!!! *dan pingsan lagi*

so dengan hati berbunga-bunga sebab dapat salam and snap pic dengan abam anuar zain, aku memang x basuh tangan kanan for 2days... and harap korang percaya dengan ayat-ayat tersebut...lalalalalaaaaaa.....!!!!!!

҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉  ҉(‾҉)(҉‾)҉. ҉(‾҉)(҉‾)҉ ҉(‾҉)(҉‾)҉.



sengaje bagi EXTRA LARGE pic ini sebab die pandang at me camera and smile so ...... *finale pingsan....*

p/s: ekceli malam tu host die is Nabil and Sy. Shahirah... tapi aku xsempat nak snap gamba doerang sebab sebok makan n sebok dating dgn anuar zain. sekian.


ok tu je...bai!


 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails