Rumah Hantu Seksyen 2 Ade 2?

 haaa... aku tau korang sume memang suke bab bab cite umah hantu kat shah alam ni kan...? aku tau la sebab aku pon suke... so aku pon menggoogle la Rumah Hantu Seksyen 2 Shah Alam ni... pastu aku terbace la kat blog zuarxpdc.blogspot ni ( click ) aku ni penakut tapi nak gak tau cite cite seram ni... pastu aku nyesal la sebab tak bile tido memalam nanti kan....

so back to the story....  

takkan la umah tu dah kne roboh kot.? ape kate korang yang dok area shah alam tu gi la usha umah tu... korang kan berani macam aku... kite kan geng... gi la ea... ni alamat die... no umah tak tau tapi no jalan n seksyen brape tu tau la...

Jalan Sri Cempaka, Seksyen 2

mengikut stetmen si zuar ni, ade lagi 1 umah misteri laen... 

"Sebuah lagi rumah yang didakwa misteri terletak di Jalan Bunga Raya, Seksyen 2. Terdapat sebatang pokok besar di tepi banglo itu dengan daunnya menyentuh tingkap rumah. Banglo dua tingkat itu sedang diubahsuai dipercayai oleh pemiliknya yang baharu."


alamat aku dah bagi.. 2 jalan yang berlainan.. satu jalan Bunga Raya... lagi 1 jalan Sri Cempaka... so korang carik, kalo berani nak snap gamba, lagi bagus... pastu korang report la balek kat aku ape jadi sbenarnye... is it still the same house or memang dah tukar 100% jadi umah baru? ok?

kalo korang berani la... 
aku dah kekonfem penakut...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


so anything sila laporkan kepada aku, roger and out!

ok tu je...bai!



 

OST "The Sorcerer and The White Snake"

 jatuh cinta dengan lagu ni...ekceli semalam tengok cite ni... klik ni ------> The Sorcerer And The White Snake
pade aku cite ni best... fantasy kan... utk makluman aku memang suke berangan camni... so aku sangat suke berfantasi... ececeee... macam bebudak kecik lak kan... 
whateverrrr!!!!
so lepas dengar OST cite ni, tangkap leleh lak gua ni, der... terus carik lirik... dalam bahase cine la... senang sket aku nak sebut kan.. huhuuuu... susah gak... but end up dapat gak... so meh kite nyanyi sesame sambil nanes....

T_T



xǔ nuò 


(Eva) děng dài yuán fèn xū yào qiān bǎi nián
ài yí gè rén jiù zài yí shùn jiān
duì nǐ mí liàn shì yì chǎng mào xiǎn
wǒ xīn gān qíng yuàn zài hóng chén gē qiǎn

(Raymond) nǐ de tàn xī bō dòng wǒ de xīn xián
wéi nǐ shòu kǔ yǎn lèi dōu shì tián
rén shì jiān cāng hǎi biàn sāng tián
wǒ de xīn   bú huì biàn
zhǐ yào nǐ   zài chū xiàn
Reff:

(together) wéi nǐ ér huó shì wǒ de xǔ nuò
shī qù nǐ hái pà shī qù shén me

zh
ǐ yào kuài lè   ài jiù méi yǒu cuò

suì yuè de ji
ā suǒ bǐ wǒ men cuì ruò

(Raymond) nǐ de hēi fā bō dòng wǒ de xīn xián
(Eva) xiǎng niàn nǐ tóng kǒng de shēn qiǎn
(Raymond) wéi nǐ shòu kǔ yǎn lèi dōu shì tián
(Eva) ài mò mò gǎn dòng tiān dì jiān
yi nian you yi nian
(Raymond) wǒ de xīn (Eva)  nǐ de xīn

(Raymond) bú huì biàn (Eva)  bù néng biàn

(Raymond) zhǐ yào nǐ (Eva) wèi le nǐ

(Raymond) zài chū xiàn 
(Eva) zài chū xiàn
Back to Reff:
(together) wéi nǐ ér huó shì wǒ de (Eva) xǔ nuò
shēng shēng shì shì de chéng nuò
(Eva) shī qù nǐ hái pà shī qù shén me
(Raymond) wèi le nǐ
(Raymond+Eva) kuài lè shòu zhé mó   ài jiù méi yǒu cuò

suì yuè de ji
ā suǒ   (Eva) bǐ wǒ men cuì ruò

qǐng zài lái shēng děng wǒ



so korang bole la download cite ni... best... ade lawan2... btw, ade Jet Li yang seriously dah nampak tua gile... so syuuh!!! gi bli cd... or sape2 yang dah gune Astro Beyond, korang kan dapat channel free... so turn into channel 309, Celestial HD... banyak cite cine best kat situ... and ade gak cite cine lame yang zaman apak aku dlu... LOL...

ok tu je...bai!



Netball Match at Desa Pandan

sabtu lepas ( 14/4 ) aku  ade netball match... kak suzana la ni... roger aku hari selasa ( 10/4 )... ko bayangkan la bape hari je tu nak maen... tournament besar la kot... aku mne la tau kan... tau tau dapat msj ajak maen game hari sabtu ni (sabtu 14hb tu la....) aku roger la si ahoy, pejan... end up si pejan injurd...xbole maen... si ahoy lak urusetia briskwalking kat opis.... so end up memang aku sorang je la yang bole maen kan... dan ini bukan alasan takmo gi briskwalking ok... passion aku in sports memang pada netball... sekian...
back to the story...
pastu aku tanye la kak suzana ape je syesyarat nak main tu nanti... so die sms la aku camni...,

"Farhana,free tak sabtu ni sbb nak ajak main netball utk puteri cwgn akak.. dlm 4 org.. tunai RM300 johan... jersi diberi.. kalo ok roger akak ye.. tq"

so sebab budak2 aku ade komitment laen, so aku bukak la peluang tersebut kepada cousin cousin aku yang memang tunggu je orang panggil maen netball... memasing nak pasang badan kan... dah lame tak bersukan... so dapat la pancing 2 orang cousin aku... 
*dah memang 2 orang je layak... lagi sorang dah ngandum.. kuikuikui*
 so sabtu tu aku hangkut la kak yus and asha bawak gi desa pandan tu... end up kitorang dapat 3rd place....

from left : me, kak ayus and asha... my cousins
ass like that.. no no noooo!!!

muke dah begham sebab penat!

1st game, nyah... kelaaas!




team Polo ok... ko hado?!kude kat parking lot...




acare penyampaian hadiah tak sempat nak snap sebab bateri fon memasing dah mamp.... dan kami juge terlupe mambawa kamera mahal memasing... harap maklum... kelupaan membawa kamera amatlah dikesali.. menyesal betul laa...
T_T

ok tu je...bai! 

 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails