Close Up Muka Rizq Aydeen

Ntah camne aku bole terjumpe gamba comot budak ni ntah...pape pon amaran kepada korang yg tengah makan.. 
Harap dapat chew makanan or kalo xbole chew, ko telan je la k....

Aku dah WARNING....!!!



Lalalalaaaaaa.........

Geram-ness

its nothing really... but be prepare for the cuteness ever!!!!
 ni betul betul penderaan perasaan geram kat someone ok... geram gile... seriously weh... aku menyampah pon ade tengok but.... pepandai la korang nak komen ok!!!
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~~~
~~~~~
~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~





 homaaaaiiii... rase macam nak lempang die sebab kiut sangat!!!!
this is my cousin, Rizq Aydeen, and he is 2 this year! kalo nak tau pasal die bace ni... Part 1 and Part 2... that's it!.



ok tu je...bai!


 

Wedding En. @apixz_

ekceli aku xpenah kenal pon si apixz ni... kenal dalam twitter je pun... die ni rajin bagi salam kat sumorang pun dalam twitter tu... baek kan? skang dah jadi laki orang da ha... 






alhamdulillah... 

mamat fotografer ni kasik spoil gamba lah... *bentes kaki kau kang*

aku sepatutnye jumpe dengan @cikalzan kat wedding apixz ni... so xde la sedih nau lak aku gi wedding sensorang kan... but last minit lak cikalzan xdapat datang sebab abah die still kat hospital...
hopefully abah kamu cepat sihat ok, cikalzan cayang!...
so nak x nak, aku dah otw dah gi shah alam kan... so bantai je la gi seksyen 19... kan aaku dah gtau tadi aku ade GPS... aku memang terer jalan kat shah alam ni...
i am being sarcastic...
T_T
 anyway, so dengan bantuan my acu, my pacik la... and the very helpfull of GPS on the phone, aku berjaya la samapi kat seksyen 19 tanpa sesat ok!! hebak... dah la aku drive sensorang.. ko mampu? sambil drive sambil tengok GPS kat fon...? hehehee.. bukan nak berlagak.. tapi nk eksen sket je pon... hahahaaa
^_^
so by the time aku sampai kat umah apixz, pengantin baru nak start makan... so aku pon gi la makan gak kan.. takkan la tengok je even udang atas meja pengantin tu sangat lah menggodai aku...
ship, xsempat nak snap gamba udang.. sadness!
T_T

see that cute ribbon on the goodie bag? pongkendots!

tapi nasik minyak yang maha superb la kan... aku ni jenis tabiat kalo gi kenduri kawen orang memang nak makan nasik minyak je la... kalo makan nasik putih terasa macam...ermmm... ntah... ilang la mood "orang kawen" tu kan... so kalo datang kenduri kawen, WAJIBLAH untuk makan nasik minyak... tu aku la... tak tau la korang kan...
^_^

time makan tu seyesli aku memang berpeluh peluh la weh... tapi standart la kan, kenduri kawen, dok bawah khemah, orang ramai, sure la panas kan... and thankful sangat goodies yang aku dapat ade kipas weh... 
TERBAEEEEEK!!!!!
memang membantu sangat la kipas tu... thanks la kat ppengantin sebab bagi tamu sume kipas tu... sangat sangat sangaaaat membantu...
^_^

elok lepas aku abes makan je, pengantin pon abes makan... so ade acara potong pulut kuning... geram je aku nengok pulut kuning tu.. kalo ade rendang, perhhh!! so aku sempat la nak snap gamba pengantin... simple je majlis die tapi meriah la... dengan ade karaoke session and DJ yang sentiasa buat tamu tergelak... bukan ape... DJ tu gelak je dah boleh buat korang tergelak, nyah... paham x? errr... 
abaikan!
T_T

lepas pengantin potong pulut kuning ade acare suap menyuap parents dorang tau... ye la memasing dah dapat menatu kan.. so ade la session nih... si DJ sengal tu boleh lak pasang lagu Ayah dan Ibu from sudirman tu kan... sedih tahu... wife apixz dah meleleh dah... aku nampak tapi kne la cover kan.. ramai ni... but suasana time tu agak mengharukan la kan...eh, terharu... eh... aku tak tau la ayat ape yang sesuai nak taip nih... tapi korang paham kan... good!




enuf with the sedih sedih part.. its a wedding kan.. common laaa.. kne la happy... 

so selamat pengantin baru la to 
mr. apixz and his wife, mrs. azra... 
semoga perkahwinan korang perkekalan sampai akhir hayat korang ok!!!

 
p/s : maaf di atas ke-tidak-cantik-kan gamba sebab snap dengan fon je pon... camera mahal tarak! sekian...

ok tu je...bai!

 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails