SESI KAUNSELING

 SAYA NAKAL, SO NEED COUNSELING...

sebenarnye ade program derma darah arini...
tapi disebabkan aku baru buat bekam last oct tahun lepas, so xbole la nak derma darah lagi dalam tempoh 6months after buat bekam...baru 4bulan maaa...so kenot la derma....
so sebab stress, teros gi kaunter si nawal tu...

KAUNTER KAUNSELING 

nice kan?! heheheee...
so hamek ko kne menjawab 100 soalan about personal and macam bese la kne jawap dengan jujurnye...
gua jujur maaa... so what's the problem...heheheheee
pastu dok plak sebelah si awang tuh... sebok je tetanye aku soalan...dah macam gaye nak meniru dalam dewan pekse pon hado...heheheheee...
kuajaq awang tu...tapi aku dengan die dapat result yang same... kami golongan orang jingga...
nederland-ers maaa...heheheee
rosak!




awang semak je tetanye aku...


gambar sume hasil Joe Bahran...gua ciplak je..kuikuikui...

~~~~~~~~~~~

nak tau kategori JINGGA / ORANGE ni ape, sile lah google...
aku pemalas...


ok tu je...bai! 

 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails