Planetarium Negara Trip

2 september lepas, saye bawak sepupus pegi planetarium negara. 
ok tu je... 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hahahaaaa... dah macam pendahuluan karangan form 1 lak... puuuih.... so ye memang aku bawak sepupu sepapat gi planetarium negara... ekceli dorang tak tau pon apekemendenye planetarium negara ni... aku pon dlu gi time lawatan sekolah rendah... pada aku sangat lah interesting sebab its about stars n planets.. best weh... nampak je macam poyonye nak gi planetarium.. macam bebudak..bla bla blaaa....eleh.. korang tak de imagination yang best... so sebab tu korang tak suke... tapi kalo ade opis or sekolah or sesape lah yang buat lawatan sambil belajar secara FREE, kerat kuku lah korang tanak ikot kan....

 best part kat planetarium ni is, ade tayangan video... macam kat dalam wayang gak just korang takkan tengok screen depan... korang kne mendongak tengok atas.. seriously tahu!!! nanti korang tgk gamba aku snap ok... tapi on the show time, xbole nak snap pic... so bukti aku dah dok dalam theater tu ade la.. just when the movie is on, no piccas.. sorry, guys!!! and daaam ni pon ade bilik anti-gravity... ade gamba my sis snapkan... memang ko senget la dok dalam bilik tu... bile gi dgn bebudek, jadi lagi fun sebb ade gelongsor at the end of the room... so ko yang tua bangka nni pon mmg kne kuar ikot slide tu... fun weh...heheeee

so the planetarium ni dekat dengan National Bird Park... alaaa jalan nak ke Bukit Aman tu... so kalo weekend korang kuar nak gi jenjalan bawak anak ke, bole la gi Planeterium Negara ni ok... and for more information, sile klik link kat bawah ni 


 best gak website die... siap ade kedudukan bulan cmne malam ni... is there any shooting start tonight... ade buruj ape bulan ni... and many more.. so sile la bace link kat atas tu ok!!


baru sampai


kemain anak anak acu ni sroh snap gamba dorg...


awan nano nano nano nanoooooo


rowena suke buat spoil
reihana ilep je siap ade pis tu ha...!
the anti-gravity room!!!


so ohseeemmm!!!!


sile ignore iche yg jatuh tu...heheeee



icha mmg sengaja tutup mate... -_-'
in the theater!!!


icha tak selesa sebab kerusi die asyik la terlipat...kuikuiii
da start sroh off fon n no camera in the theater....


naik lif menara nak gi tgk bandar KL


time to go home!


kat luar panaih ok!


and banyak tangge utk turun ke car park!


pose paling sexy by icha... -_-"
 


ok tu je...bai! 

2 comments:

mira said...

kelakar la pose arissa tu... tak sangka tempat tu memang menarik... tqvm nadia sb bawak budak2 tu... nanti maksu belanja bread butter pudding k... hihih

Renesmee Smith said...

yeay!! bread butter pudding... rasuah yang diinginkan sangat sangat...heheheee

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails