Sarang Bersarang

nampak tak sarang lelabah tu? 
takkan tak nampak kot...?! 
tak menjadi la magic aku cmni...!! 
ekceli aku dah lama lah tak hapdet blog aku...
pemalas punye boyer... 
(¬˛ ¬")"

tak tahu la nape sangat la balak liat sejak akhir akhir ni... 
but thanks la kepada yang masih ade gak sanggup bace...


skang tengak kecoh post yang jambatan bunian tu... 
klik kat sini ---> jambatan bunian
punye la lame aku pos.. 
baru ni nak fofuler...
and aku ade la buat ammendmend sket kat penyataan aku tu..
so pepandai la korang nilai sendiri ok!...
hahaaa... 
masalahnye ramai yang kondem...
 

ye la...
name pon aku dengar cite orang... 
so aku cite lah balek... 
sejauh mane kebenaran cite tu tak tau la pulak aku kan...
x salah kan sharing dengan korang...
cume kalo org yg cite kat mama aku tu, penipu, so mak aku pon dah tak sengaja tipu aku, and aku pon tak sengaja lah tipu korang...
simple kan?!
heheheee...

 tapi ok gak.. 
ramai lak masuk blog aku... 
semoga tabung nuffnang makin penuh...
huhuuuu..
opps.. 
riak disitew.. 
puuuih!



nah! sarang lelabah!
credit to Google.com



ok tu je...bai!
 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails