Netball Match at Desa Pandan

sabtu lepas ( 14/4 ) aku  ade netball match... kak suzana la ni... roger aku hari selasa ( 10/4 )... ko bayangkan la bape hari je tu nak maen... tournament besar la kot... aku mne la tau kan... tau tau dapat msj ajak maen game hari sabtu ni (sabtu 14hb tu la....) aku roger la si ahoy, pejan... end up si pejan injurd...xbole maen... si ahoy lak urusetia briskwalking kat opis.... so end up memang aku sorang je la yang bole maen kan... dan ini bukan alasan takmo gi briskwalking ok... passion aku in sports memang pada netball... sekian...
back to the story...
pastu aku tanye la kak suzana ape je syesyarat nak main tu nanti... so die sms la aku camni...,

"Farhana,free tak sabtu ni sbb nak ajak main netball utk puteri cwgn akak.. dlm 4 org.. tunai RM300 johan... jersi diberi.. kalo ok roger akak ye.. tq"

so sebab budak2 aku ade komitment laen, so aku bukak la peluang tersebut kepada cousin cousin aku yang memang tunggu je orang panggil maen netball... memasing nak pasang badan kan... dah lame tak bersukan... so dapat la pancing 2 orang cousin aku... 
*dah memang 2 orang je layak... lagi sorang dah ngandum.. kuikuikui*
 so sabtu tu aku hangkut la kak yus and asha bawak gi desa pandan tu... end up kitorang dapat 3rd place....

from left : me, kak ayus and asha... my cousins
ass like that.. no no noooo!!!

muke dah begham sebab penat!

1st game, nyah... kelaaas!




team Polo ok... ko hado?!kude kat parking lot...




acare penyampaian hadiah tak sempat nak snap sebab bateri fon memasing dah mamp.... dan kami juge terlupe mambawa kamera mahal memasing... harap maklum... kelupaan membawa kamera amatlah dikesali.. menyesal betul laa...
T_T

ok tu je...bai! 

 

2 comments:

Cik Diana said...

bez nyer tgk. jelez larh sbb kite tak pandai main.

Renesmee Smith said...

maen baling2 bola je pun...n tangkap2 bole je... n ade lari2 sket... tu je...heheee

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails