Bundle Lorong Haji Taib

hari earth hour tu gak, aku and famili gi Lorong Haji Taib..

apahal ko tersedak lak nih?!

betolla..mmg kitorang gi pon...
pegi bundle la...
ko gile ke nak gi mende tu?
mende ape?
korang la yang pk gitu...
aku taaak...
nah, model -model lorong utk korang... 
lalalaaaa





anyway!!!!!!!!!!

nape pelik lak aku pakai baju bundle... ok ape... bukan kotor pon...seyesli murah and ok ape...barang pon ok just ko kne pandai bargain je la... tapi kalo ko xpandai bargain pon, harga die dah murah dah... but most important is kne pandai pilih barang ape yg ko nak tu... sebab kalo ko beli baju ke kang kalo koyak  la, hape la, tau lak nak ngamuk...beli dah cukup murah tu pon dah kire ok der... tolong lah bersyukur...

sebenarnye gi bundle tu sebab nak beli baju winter juin... haaa... adek aku nak gi Sydney, Australia tau... bercuti katenye...ok la tu...rezeki die kan... ade orang sponsor lagi... heheee...

cc to aunty eda...pasni, sponsor nadia lak ye..lalalaaa

anyway, so kitorang dapat la beli sweater memasing... aku dapat.. mama... amoi pon dapat... ayah siap dapat baju show lagi... ayah aku slalu la gak masuk karaoke ni...so kne la ade baju show kan.. aiceh.. retis gamaknye la kunuuun...
heheheee...

tapi sebab aku ni kan busuk ati sket... aku snap pic baju aku je pon... baju dorg sume aku x snap... jahat kan... lalalalaaa

kaler agak kureng...and harge 30hengget... tapi aku x amek ni

just nice.. 20hengget.. babai...nak i South Korea...

so i see you in South Korea...
hamsa hamidaa wahab!!!


ok tu je...bai!

 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails