Enforcement Officers Today

harini ade perhimpunan bulanan kat opis... so ramai la turun gi dewan sebaguna tu...sebulan skali berkumpul kan...kemain la memasing cecantek turun sume...yang selekeh pon jadi hengsem la time perhimpunan ni... yang tak penah mekap abes tonyoh muke bagai lah...kemain lagi... anyway tadi menteri ade la kondem budak2 penguatkuasa nih... T_T

xpe la...yang tak baek tu memang budak2 penguatkuasa je la kan... yang bebaek sume selain bdk2 penguatkuasa.... xpe...kitorang dah lali dengan senario nih... tapi pape pon kitorang tetap buat keje kitorang kan.... well hello!!! almost 40 years dah tau penguatkuasa KPDNKK nih... ko?  

so tepat jam 1.30pm tadi, our beloved Ketua Pegawai Petugas Khas, En. Fahmi Bin Kasim try to pujuk us, enforcement officers... tengok la ape yang die emel to the whole enforcement division...
so harap bdk2 penguatkuasa chill and buat je la keje kite... kite banyak OT and TNT... dorang xde... ok letew!
 

 this is what he emailed us, enforcement officers,


Tuan/Puan,
 
              Pagi tadi di Perhimpunan Bulanan YBM memberi teguran kepada kita PENGUATKUASA, kita kena terima dengan hati terbuka,telan dan  muhasabah diri. Yang penting ambil iktibar,susun strategi keutamaan dan bergerak/bertindak untuk melaksanakan tanggung jawab yang di amanahkan dengan penuh dedikasi dan komited.
SBPA telah dibubarkan dan digantikan balik dengan SSM,semua orang tunggu DUIT(gaji baru) tetapi bagi kita DUIT itu adalah formula atau jalan(amazing paths) untuk kita berjaya:-
 
                                    D : Doa
                                    U : Usaha
                                    I  : Istiqamah
                                    T : Tawakal
 
Fahmi Bin Kasim
 






nak gi sini!!!!!














tenang je tengok gegambar ni kan... i don't know you guys but i felt sooooo re-leaved!!!


 ha'a memang aku cut-paste je ape yang En. fahmi emel...ko ade masalah ke?



ok tu je...bai!


 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails