5. Favourite place to shop at?

ekceli, saye bukan jenis yang suke shopping... but my point is i love window shopping... so korang boleh bayangkan tak kalo aku tengah xde duit?
T_T

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

back to the story base...
my favourite spot for shopping is...

  • for raya
baju raya bli sepasang je kat sini..mahal sket la
malam raye datang sini, skali 3pasang baju aku bole dapat!

  • for leisure
sunway pyramid
biggest shopping mall in Asia!

kekadang je datang OU ni! Mahai nak mamps!!!

  • toiletries / supplementary vits 

some items quit murah.. some!

pastu kan just like i said earlier, me no like shopping spree...but me more to window shopping.. so kalo terasenak gi sini, aku gi je pon... terase nak gi sane, aku lenjankan je pon... and i don't like when aku tengah ade duit sebab memacam nak beli...so me better ade duit yang cecukup je dgn ape yang bakal terlintas kat mate aku utk aku balun...
i am so properly controlling my money's out of the wallet or ATM's or duit selit...

korang ade duit selit!?


p/s : but mostly kalo window shopping ni, duit selit amatlah sangat terlalu membantu diriku ini.. seriously, man!
credits all pictures from google image

ok tu je...bai!


No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails