Ikea Meatball Day

 last tuesday, me and my family went to IKEA to do some shopping and most of all wanna bring ME to eat that popular meatball...
ecececeeee...
dah macam budak skolah tadika baru blaja nak talking english lak kan...heheheee... btw, not bad for my english aite?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~
back to the story please...! T_T

so disebabkan aku xpenah lagi makan meatball ni... 
YE LA... AKU TAK PENAH MAKAN MEATBALL NI LAGI...SO...???!!!!
so aku pon pujuk la ayah please la bawak aku makan meatball tu...dr tahun lepas aku mintak tak dapat... nak gak merase...sedih je kan.. sob sob... muahahahaaa... sudah la nad!
so lepas dah dapat je malam tu, sumpah aku kne mintak lagi weh... berlagak lak tu nak mintak yang 10 ketul punye... tapi aku sharing dengan adek aku ok... ko ingat aku bole abes ke 10ketul tu... ko gile, nokk!!! pastu bile dah sampai kat kaunter tu, perh... ko nampak la meatball die weh.. perh!!! style amek makan kat sini macam kat kolej luar negara lak.. alaaa macam cite budak2 remaja tu.. macam Glee...heheheee... poyo je kan.. pastu dah siap aku amek troli lagi nokk.. kerlas ko jah... surely la banyak gak aku amek kan.. BUT! bukan untuk aku sorang ok... utk famili aku skali la... lupe la tu aku datang dengan famili... babap kang!!!
and now korang selamat lah tengok gegambar yang menyentap selera orang utk makan sini k... awwww!!!!

tengok! ade gak staff IKEA name best ni.. mesti die cun..miiihikhikhikk

ma, kalo shower ni kat umah kite, akak mandi mau 3jam..best!!!

this is SERIOUSLY freaking me out! takut weh!!

bingo!!! the MEATBALL

look at the trolly, penuh kan.. but thats not mine!!!

heaven!!!!!

the best meatball ever!!!



the best chocolate almond daim ever!!!!!

last kopek!!!! nyum..nyummm!!!!

LIOWWW!!!!!!

tengok!! LIOW!!! gong xi fatt choi!
 so lepas da abes makan, kitorang sambung shopping... sebab tai dah pepilih barang kan.. so bile turun kat Marketplace tu cecarik barang sume and then done!

OPS! BELUM LAGI NOKK!!!

lepas bayar n all, selalunye beli karipap sedap kat luar kaunter tu... and aku agak jakun lak ternampak mesin ice cream ade kat tempat air tuh... baru ea? or aku yang berkurun tak datang IKEA nih.... so... nah!!!


Add caption

mama aku sempat posing! aku!? kuajaq amoi snap x kire!!!


so pasni memang wajib lah aku datang sini lagi utk mamam meatball yang sedaaaap!!!!

 

ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails