Birthday Budak Yang Dapat 6A

 kitorang buat party birthday uzair aqil hari isnin (2/1/2012) aritu... but ekceli bday aqil is on 3rd Jan.. tapi die xsekdah pon di awalkan sebab 4hb kan da start skool! so macam2 la makde mimi masak aritu... best gile.. memang abes la diet aku aritu.. segalanya di balun masuk mulut turun ke perut memasing weh... 
ko hado?!

but ape yang interesting the cake... kek bentuk bola weh... bukan kek mahal pon... bukan secret recipe pon... kek biase je tapi sangat gojes la... sedap lak tu... seyesli sedap nokk... then korang mesti terasa macam tetomei je budak dah 16years old still sambut bday dengan famili kan... cool ape... atleast die stay dengan familia rather than go party-ing dengan kengkawan at club or so on kan... good boy nih.. pandai lak tu... dan sangat nak jerit kang tinge aqil ni cakap CONGRATULATION sebab dapat 6A PMR aritu... ok la kan... sebab ko mesti tau takat mane yang ko mampu.. da dapat 6A tu, bangga la.. lagipon aqil skolah agama kat rawang, so i am so proud of him... even aku suke sakat die and die pon suke sakat aku... miahahahaa...

pastu tengah syok2 aku lak naek bosan n teros nak baking cake lagi.. time ni makde aku tolong skali.. ade panambahan baha-bahan utk buat kek nih... ade tambah hazelnut hancur sket... so bile ko makan kek tu ade la bole geget2 kacang tu...hehehee...


pakcik rizq and anak buah amani...

ni la second kek nye tu.. cool tak candle?!
kekonon bday minah ni la... hoh! nak jugak!









ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails