Instgram Wannabe

 testing je gune htc incredible-s sebab aku memang kedengki je dengai iphone ni.. harge dah la mahal mencanak... geram je... tapi dah ramai yang gune lak kan... lagi la aku kedengki weh... tunggu la nanti... btw, skang kan dah bsepah orang gune instgram kan.. so aku pon yang kedengki ni nak la jugak testing instagram kejadah ni... memang lawa la gamba die kan.. ala- ala 60's gitu... vintage nokk!... so this is the result without using Instagram







 macam instagram je gak kan..?! so why bother gotta have an iphone..!?
btw, blog aku, so muke aku la... takkan nak letak muke ko lak!? 
suke ati aku la kheeen...
kalo ada perasan, apakah kaler kuku ku ituuu...?!

p/s: entry nak pujuk diri sroh kumpul duit beli iphone lak pasni... konon... puuuih!



ok tu je...bai! 

Wordless Wednesday 2011

 terjumpe 3 piccas nih... so post kan je lah...






ok tu je...bai! 

Etude House Punye Pasal

 sebenarnye cite ni dah agak lame dan berkulat... tapi aku nak gak buat entry nih.. sebab rase terhutang dengan someone... so aku nak bayar hutang la ni kheeen.. dah macam akak jejari I x runcing laks... heheheee...bese la...memang best melaharrr ni... kheeen... suke aku nokk!

so here goes..
kitorang gi alamanda suatu hari tu, so si kukis ni cite la pasal ade sorang blogger yang muke sangat gojes sebab pakai barang etudehouse.com so aku and dayah pon dengan terkesimanye terserempak la dengan kedai Etude House kat Alamanda tu... poyo je terserempak kan padahal memang kedai tu terpacak kat situ dah 4tahun kot... kot la kan.. 
comel je kedai tu... betol!... so kitorang pon gi la kedai tu.. bapak la harge die kan... sangat mengeringkan wallet aku je weh... kategori mahal la gak... bagi aku la... tapi aku dapat gak satu lip-gloss yang gojes... dayah and kukis pon beli gak.. akak tu cakap gloss ni pakai sket je nanti die ikut darah ko.. jadi merah la... plus kilat2 lagi kan... aku amek kaler oren, akis amek kaler light-pink and dayah amek pinkish pink... nanti jangan tak dapat bezakan lak kaler kat bibiaq kitorang okeh noks-noks sume!
~~~~
akak etude : kalo adik pakai gloss ni, dah xyah pakai lipstick dah.
~~~~
so tanpa segan silunye memasing amek la kaler memasing... gojes kitorang nok mase tuh..pastu si akak yg kiut miut pakai skirt pendek kombang ni cakap ade diskaun tapi kalau....
akak etude : korang beli ni sume gune satu resit je kan..?! 
kalo tambah lagi RM10, korang bole dapat free-gift...
 ~~~~
so sebab dah terpengaruh ape yang akak tu cakap, kitorang pon tambah la duit and dapat la free give... masalahnye dalam kotak tu ade 4barang...
so dayah amek masker, akiss amek hand lotion, and aku amek facial wash + body wash...
~~~~
the result is soooooo best... memang best la pakai gloss ni... cantek kaler die bile dah kne kat biaq hang... cume kalo orang macam aku yang comot ni, memang agak xselesa lah sket sebab belengas la bibiaq den... so lidah gatai nak jejilat lak gloss tu kan... so ilang la... budak comot camni la...haish... T_T
~~~~
kami juge sempat beramah mesra di kedai Sasa kat Alamanda tuh... bukan nak beli perfume pon... gile ko mahal kot.. nak beli nail-polish je pon... dan kami mendapati bentuk botol nye yang sangat suwiiit... so aku beli la.. do you have a problem with that?! 
*angkat kenim lelaju dan buat muke kerek*



tangan helena la nih...
hasil tangkapan
mine!
kredit tu sasa
mungil.. not mongolian...
p/s : saye masih belum menggunakan 2 barang free itew.. dan masih berada di dalam kotak di rumah saye... agak2 dah lepas tarikh luput ke lom ek?! haish...!

ok tu je...bai!

Ku Kehilangan Mu

tajuk sadis je kan... sedih la tuh... ye la... maunye tak sedih tokk... aku ilang barang... bukan ilang jiwe or ilang akal la weh.... sibai btol... aku ilang mp3 kuh... tau tak mp3 tu mahal... ade lak yang berminat kan...! beli la sendiri... tapi maybe aku tanak la tetuduh orang amek kan... anggap je la kesilapan aku sendiri... careless wisperer la kate kau... tapi mende tu sentiase je aku bawak mane2 aku gi weh... sangat menderita tanpa mu wahai mp3 ku... so sesape yang ade terjumpe beliau, sile la pulangkan balek... sedih aku membawak sampai demam ok... mate bengkak nanes tapi takkan la aku nak tepek muke mate bengkak aku kat dalam entry ni bagi ko tengok lak kan... tapi seyesli sedih... mane la aku nak kumpul duit nak ganti blek weh... sedih... sedih sangat...






 selamat tinggal, baby pinky... RIP...
takde mood nak tulis pepanjang... 
heart-broken into peaces weh...
(T_T)



ok tu je...bai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails