:: Sentap Hati Mak Nak ::

 berikut merupakan pose paling selalu sepupu aku buat...
korang kalo tengok muke budah kecik ni mesti korang geram..
nak tarik pipi die macam korang koyak-koyakkan kuih pau yang gebu itu...
betol tatipu der...
and beliau merupakan peminat utama cite Boboi Boy .
kalo korang tengok cite tu, ade dialog when the boy will say,

"Boboi Boy Putih-Kuning...!"

but budak tembam ni akak cakap cmni

" Boboi Boy PUTISH-KUNING"

get it?! ala-ala orang pelat taboleh cakap S...
tak ke ko mengguling tegelak?!
tu la yang aku n famili aku hadapi everytime si aryssa ni buat lawak kental camtuh..
haish!

ko menyampah tak tengok muke budak tu?

sentap hati mak nak!

yang pakai jam tu adek aku...yang kne hempap batu tu la boboi boy putish-kuning!

btw, ai belum makan dan bile sebut pasal pau, tetibe perut bebunyik lagu System Of A DOwn...





ok tu je...bai!


:: Ra Alif Ya Alif 2011 ::

masih bermood raye okeh...belom abes lagi beraye nih...so ni piccas mase raye...bese lah...#teamrayakl kan...so melepak dan pusing2 kl je la...so this is some of the piccas yang serba serbi merahnye makngah...kelaaas ko jah...

p/s : tapi ade je yang lari tema..hakhakhak....

testing camera jap...
model kete...puuuih!

gaye cover cun...puuih!
gaye sentap hati mak nak...
gaye...suke ati korang lah!!

gambar-gambar ini adalah gabungan kegilaan kesepupuan kepacikan and kemacikan aku sume..paham?
korang ade?!
ok tu je...bai!

:: Wordless Wednesday ::


alif majok...cubit kang...geram!


p/s : ni sebenarnye pic semalam..harap maklum...



ok tu je...bai!

:: Naseb Kasut itu ::

memang agak menyakitkan hati gak aku tengok kan...
tapi masalahnye dedua ekor suke sangat buat muke comel ni...aku pantang betullaa...
mmg dah muke kucing sume comel kan..aku cakap pasal kucing la...
bukan marah ape pon...kalo aku marah memang mukadimah entry pon dah penuh makian dan cacian tahap dewa hanuman...ni ilep je lagi...asal aku balek keje je, standart la terus kejar nak masuk bilik air kan...
ko gile perjalanan dari opis ke rumah je dah makan 1jam lebih kot...
so memang xsempat la nak susun kasut leklok kan...(dasar pemalas punye nad!)...
so lepas setel urusan dalam WC baru la aku kuar blek nak susun kasut...
and memang ni la aktiviti kucing-kucing kesayangan aku nih...
abes kasut aku der...memang tahap kne beli kasut baru la...
suke lak aku tengok dorang maen gegigit kasut aku tu kan..
masalahnye kasut aku je..
kasut ayah ke..kasut mama ke...kasut adik2 aku sume dorang tak nak maen pon...
mencik...best sangat kot bau kaki aku...
bwahahahahaa....



seronoknye korang maen kasut keje akak, kan?! naseb baek korang comel...
kalo tak memang aku kasik Ni makan dieee...(ala2 Nabil tu!)
dah la tu...
makin tengok makin menyampah lak...
tau la korang tu cecomel kan...tarik ekor tu kang, jerit...
huh...

ok tu je...bai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails