Pramugari MAS in-da-house!

 aritu ade MAS Travellers buat road show kat opis aku..mmg khas utk penjawat2 awam je...btuah la badan sebab 1st time lak dorang ni nak wat kat kementerian aku lak kan tahun ni...so tanpe membuang masa mmg ramai la budak2 opis ni meninggalkan kerja hakiki dorang utk gi menyibuk2kan diri kat ekspo MAS nih kan...termasuk la aku kot...hask2..biar la kan...peluang la nih...siap ade cabutan bertuah lagik...so,ko gile ke xmoh join!!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tapi secara jujurnye puwn adoi, aku sememangnye puwn menurunkan dirinye puwn sebab mau memenangi hadiah cabutan bertuahnye tu puwwn adoi!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tapi nasib xbaek sgt la..no aku sipi2 je nak kene...tapi just not my luck la kot...nasib la sitew...janji bole cuci2 mate nengok hakak2 pramugari kan...sempat la verangan jap kunun2 tgh pakai baju kebaye daaring tu kan..nad da start dreaming lagi....
tapi the session was quit ok la...ade siap makan tengahari lagi...tapi aku xgi makan la kot...nak beratur2 bagainye lagi..ko ingat aku rajin?! puuih!
dah la petang tu ade training netball lagi pkl 4.30 ade hati lagi nak makan bebanyak lunch...ade yang kene rotan dengan coach nnt... *jelim kak anis*

pape pon, kne daftar diri dlu dgn hakak2 stewardess cun ni dlu...

dengar dlu Pengurus Besar MAS berucap....

berangan jap tengok harge tiket gi ROME...*dedicated to Farah Lamparina*

dah macam pertandingan Ratu Santek pon ado !

berangan lagi gi Australia...!
hello...sume angan2 and dreaming tu akan aku langsai kan okeh...kumpul la duit tu kak...ko nak ikot..?kumpul dwet sendiri dlu...da cukup, roger aku...kite naek airplane secara konvoi...okeh!?


ok tu je...bai! 




Misi Penyelamat Mangsa Banjir

tajuk real je kan...menipu je la...xde kne mengena pon...tapi bese la kan...mau kasik gempak sket tajuk entry sebab dah lame tak hapdet...hik3...time ni tolong si budak fererro nih...unit die ade buat roadshow...bese letew kalo dah keje kerajaan ni kan...ade je mende nak kne buat...so aku nad kak jue pon menyibuk2kan diri la membantu insan2 malang yang kne siapkan 2000bijik goodies utk roadshow nih...
(amount aku xpasti brape..aku tabur je 2000bijik)
so kalo korang ade time tu, mest bole dapat goodies free dari unit aakisss!
tapi malangnye la lagi, majlis ni dah lepas...so korang terlambat...
or aku yang lambat hapdet...ahaks!
hampun kan aku penunggu belog!





operator pengeluaran wanita yang berjaya!


time rehat okeh...

dengan beriyedan maha kusyuknye...
minit terakhir sebelum misi bantuan kemanusiaan dilakukan...

operator pengeluaran wanita contoh..dapat APC tahun ni..!

ok tu je...bai!

pondok pizza

 time ni dayah belanje kitorang makan....ni la sebabnye kak ana panggil group nih #TheEaters...asyik makan je kan...so kali ni turn dayah lak yang nak banjer...adalah dimaklumkan bahawa segala kerja2 membelanja kawan2 ni bukanlah paksaan ye, murid2...sume mengikut rezeki dan kehendak memasing...tapi mase nih iqah je xde...die gi kursus...huk3...xpe2..len kali bole la follow skalik...
semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki beliau2 yang sudi membelanja ni..
skang meh kite jamu mate dengan ape yang aku and The Eaters nih dah soru!












so, anda lapiak!? or anda laparudin!?


ok tu je...bai!

:: Wordless Wednesday ::



ok tu je...bai! 

saye pemalas

alops!aku xtau la nape la aku ni pemalas sangat..
kang bile akaun nuff-nuff da siket aku bising lak kan..
ntah letew...
tapi atleast aku slalu gak stalk2 blog org laen...
opss...bocor rahsie mak,nyah...
ntah antu ape yang dah masuk badan aku sampai aku jadik malas semacam je nih...
dah rupe garfield baru lepas makan pon ye gak...
lame gile aku x hapdet blog kot...
since balek dari batu pahat...
xpe la...ni arini dah start dah hantu baik menghalau hantu2 malas sume kot...
kot la weh...
makin menjadik2 lak malas aku kali nih...
teruk betei anak dare tau...!




xpe...xpe...
slow2 gua berubah la nih...
nak menjadi lebih rajin dari biase...bole!?
insya Allah...


 
 
ok tu je...bai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails