tibe-tibe sedih

lepas lunch ni sampai opis je tros bukak blog...
suddenly ternampak entry aku pasal this guy called mr.old trafford(klik)....
yang aku tau name dalam friendster is Old Trafford (OD)...
memang nampak nau la suke Hem-U kan...heheheee...
tau tak yang die dah meninggal 2tahun lepas....
aku tau pon sebab ade minah ni, awek die kot yang gtau aku kat fb...
aku kenal  OD ni pon starting friendster la...
pastu upgrade lak dalam fb...
pastu ade bile ntah, OD tibe2 diamkn diri tau...lame gak la....
aku wat dunno je la kan sebab bukan rapat sangat pon...
maybe time tu die busy dengan keje...
so aku chill je la...
sedar tak sedar, dah 6bulan lebih kot aku langsung xbersocial-networking dengan die...
and suddenly ade this girl sending mesej through my fb mail....
die cakap old trafford da meninggal....
gile shock aku weh...die meninggal sebab jatuh katil...
kepala landing dlu...
dengar macam memaen je tapi sebab tu la die koma for 3months....
pastu after 3months die sedar tapi die xkenal sape2...
but luckily die knal parents die n sedara2 terdekat...
even girlfriend die pon die kenal...
alhamdulillah la kan...
membawak ke 4hari die menunjukkan tanda2 positif...
hari ke2 tu die da bole gelak2 sambil suap mak die makan...
bikan mak die yang suap die makan...hik2...
everything was like a sunshine through their face sebab die dah makin ok kan....
but hari ke 5 die da start slow balek...
doktor yang check die pon shock gak sebab tibe2 lak bole jadi camtu kan...
after 2days in coma, die meninggal...
tragis gile aku alami kronologi die...
die sangat suke menyakat orang...
and tatau nape tibe2 aku teringatkan die...
semoga roh arwah dicucuri rahmat dari-Nya...
al-fatihah....

al-fatihah utk beliau...




ok tu je...bai! 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails