fwogi nomei

sebenarnye aku terbaca entry ni kat blog Obefiend(klik)yang sangat serius tu...
xsangke ade katak paling kecik camni...
tiuuutnye makhluk Allah ni weh...!


Add caption



yang ni tantek kan...!
katenye ade kat Malaysia...
ni yang nak gi FRIM nih...




ok tu je...bai!

niece aku....

time ni ade dinner kat Port Dickson....
family day my dad..
so bawak la 2org anak buah aku nih....
nakal n ngade2nye la sangat...
stakat ni baru ade 2 je la niece...
xtau la kalo ade lebih lagi kang...
huhuuuu.....
~~~~~~~~~~~~~~

aku ni berpangkat MakLong la oke...aku xkawen lagi...adek laki aku dah langkah dlu...disebabkan ke'pelat'an 2budak kecik ni so dorang panggil aku "AYONG"...
bukan gayong mahupun payung ye kawan2....
dorang bdua ni ade penyakit mase kecik dlu...
skang alhamdulillah dah makin sihat...
so sebab tu la dorang makin mengade2...

akak and ayong...

ni si kakak isabella edriana bt mohd faris

adik isabella carnella nasuha bt mohd faris
melepet je kejenye...

tiap2 minggu datang tengok dorang...adek aku dok kat presint 18 je...
so xde la jauh sangat kan...
bole memanje lagi....


ok tu je...bai!

makan besau....

 sejak2 mama gi umah ni, my dad memang stok makan kat kedai je la....
jangan harap la nak suruh aku masak kan...
memang akak xpandai la ayah oi...
kang kalo akak masak ikot tekak akak je kang, memang for sure ayah xnak makan...xpe2....so hari2 la kite makan kat kedai oke dad...?!
hari sabtu aritu kitorang makan tengahari kat Restoran Kari Kepala Ikan SG...
SG tu kat Sri Gombak lah...ish...sedap la...
and kat situ ade brader muke macam Adam AF...
seyesli..ko rang gi la...die anak tokeh kedai tuh....
(xsempat nak snap pic brader tuh sbb nanti die perasan lak aku suke tengok die...teeet...)
next..
 ~~~~~~~~~~~~~~~~
so aritu memang abes la kitaran diet aku yang konon2 tanak makan nasik...
...putuih...
bile my dad da bawak gi kedai ni, memang wajib2 la kene makan nasik....ceh....
there goes my diet, man.... 
so marimar...
eh..mari makan.....
 
kari kapla ikang.....

udang gorem tepum & ayang lilip daum pandam....!

menu yang sangat simple dimple okeh puan-puan.....

ni aku punye half...jangan kaco...!


ok tu je...bai!

Hantu Macik Durian

setelah di sound direct oleh cik akiss kat entry die, aku pon dengan pantas dan cargas menyiapkan entry ini....
hakhakhak....
 pada suatu hari..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


hari                   : khamis
tarikh                : 28.04.2011
bil. peserta        : 6 orang
bil. kenderaan    : 2 kereta buatan malaysia
kategori peserta : 
                         i  - mak dara (3 orang)
                         ii - anak dara (3 orang)
aktiviti              : makan durian dan yang sewaktu dengannya

kusing tido dow....!

geng mak dara merembat doghian....

anak dare sorg nk tambah lagi...

mak dara tambah lagi....

adek yang nak ejas iqah...hakhak....

hambi2....

sempat membebel sebelum menjual....

ejasmen laen tuh...hakhak

mai beli doghian akiss...dpt free kiss...haaak!



ok tu je...bai! 

serbis boyfren jap

 kete aku wat hal lagi...
so kene la anta gi serbis....
......ayooo...
kopak lagi mak, nyah....!
makin lame makin memokaikan je kan...
xpe2...banyak berjasa menatang nih....

aku xtau la bilek ade kopak tepi nih.....

gatat leteww....

makin tengok makin nak nanes... $$$$ babai...

darling...ur making mommy pokai loh....

ok tu je...bai! 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails