detim dgn Mr. Fowog

disebabkan arini kena wat OT, so sementara nak wat keje nih, aku sempat la kemas meja jap...jap lagi da nak kuar...pastu sengaje aku tinggalkan mr.fowog dok hanging kat meja aku jap....lelame tengok makin comel lak mende nih tau....
mr.fowog  lepaxing at my table...

alololo....hanging kaki lagi tuh....



okeh...skang baru bole nak wat keje sambil OT masyuuuk....


ok tu je...bai!

CANDY VS BMW X7


ape bezanya candy dengan BMW 7series....
ce teka.... ce teka....?!
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
akiss ade candyshop....

hasil jualan di candyshop......
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
nad ade candy shop gak....

and nad pon ade BMW & series gak...


saje nak berangan...nape? xbole..?! suke ati aku n akiss la kan...



ok tu je...bai!

si kejora tuh....

 aku wat entry nih khas untuk Puan eleanakamal ....
kenapa bile tengok kejora nanges ja aku teringat die...hik3...
enjoy la mama ayan....!








ok tu je...bai!

kaki cun

 ape je la tajuk entry ni kan...suke ati la...aku terase kaki aku cun je arini...aku gtau la...ade korang nak cakap kaki aku cun ke? x kan...biar la aku nak cakap kaki aku cun...nanti aku cakap la kat korang lak...kaki korang cun...bole?...kalo nak meh la bagi gamba kaki korang...kalo aku rase cun aku wat entry...bole ape..?!hik3sebab maybe ni kasut baru kot...bukan...bukan...kasut baru je pakai...kasutnye da lame da...hik2....

dlm bilik meeting sempat lagi nih...

cunnye kaki aku bile pakai kasut ni...
 sape2 yang jeles, meh aku kasik try kasut nih...tapak tebal nih...bwahahahaha

p/s : hal ni terjadik semalam...harap maklum...


ok tu je...bai!

kenduri kat kenny rogers

semalam makan kat kenny rogers lagi okeh...gile la kalori dalam badan mak, nok...makin tepu la...tapi pedulik hape aku kan...korang ade..?! xde kan...?! hahahahaaa....ni pon ehsan kawan-kawan bloggers gak.. kalo ade yang dah TERniat nak banjer kawan-kawan tu, alhamdulillah la kan...semoga dimurahkan lagi rezeki blogger tersebut...bukan senang orang nak banje ni tau....nak2 skang dah la tengah-tengah bulan lak an...makan free lagi aku semalam....alhamdulillah la sangat, nok...hik3....

semalam gi b3 je...si pembelanje, myself and kak ana je...ade lagi sorang tu tibe-tibe bole kne demam selsema lak an...xpe la....nak wat camne...nanti jangan lupe tuntut ye nyah....
* jelim akissferrero sambil angkat2 kenim lelaju *

yang bestnye, kekonon memasing nak makan half-chic je...nak sedapkan hati xnak membazir la katenye...okeh...order la....pilih2...bla bla bla...
okeh makanan sampai...skali dapat dalam 1 big plate je...memasing tgamam...camni la nak makan 3orang? siket nye la...sempit lak aku tengok pinggan tu..name je big plate kan...dah die sumbat sume dalam 1plate....xpe2...makan je gak...

pastu ade lak yang bebunyik, 
"korang rase cukup ke? Macam nak tambah lagi je...!"
dengan pantas teros order lagi 1 set oke...nom...nom...nom....gile banyaknye kitorang makan weh...hak2...and of course siap ade dessert lagik okeh...terbaek ah....
(orang yg bebunyik tu adalah orang yang belanje..so xpe la...hik3)

akibat kenduri arini sangat la diberkati, sampai aku makan dessert tu sambil menung weh...fullhouse tau...buuurrrppp...

air sampai dlu..muffin follow blakang...!
muffin yang dapdapdaaaap...!
okeh...main dish siaap...!
ape yang macam macaroni-cheese ni ek..?!
drum-stick n macaroni-cheese sedaaap...!

save the best for last....!
gabungan hasil testing makanan tadi...bole?hak3
bananas in pajamas....!!!!bole?
 
p/s : disebabkan kekenyangan ini gak, ade orang tu nak blanje bayar tiket parking...maybe kenyang sangat kot sampai nak bayar tiket parking kat mesin ATM Maybank weh...hakhakhak...kak ana ku sayam....nantok ye?hik3


ok tu je...bai!

Central Market ke nih?!

aritu aku wat static-watch kat petaling street...memandangkan da banyak kali sangat la gi PS tuh so melarikan diri la ke CM...sebab dengar cite da baru skang tempat tu...da bpe lame aku tak gi CM ni kot...dah ade Kasturi Walk skang...last datang sini pon wat sketching time blaja kat poli dlu...
[ aku budak archi dlu okeh....*angkat kenim sbelah*]
pastu da xde da datang sini...sangat2 la ketara perubahan weh...yang penting makin bersih la....tapi ade satu mende je yang aku sedih sangat....biar la sedih aku dlu...aku jamu korang tengok sekitar CM skang k....

nape xletak name Teh O Ais Limau Kasturi Walk?

shirt2 yg COOL....!

atas tu juai moto antik okeh adek2 sume...!




rambang mate tengok bangle lalu sini der....!

masaleh nak try spa "ikan geget kulit"....

geli2 lak neh....

bangle kamtumi.....!

heaven weh.....!


ade sape2 brani nak pkai spek nih...?!

vintage gile gegambar sume....!

Marlyn Monroe punye gegambar besepah2....!

mende ni kiut...!



kedai beg dari aku standart 3 da ade ok...ce kire da bpe taun da...!>?


pasni kalo jenjalan da xkene hujan daa....*lompat bintang*

dulu kedai ni mcD tau...skang da jadik kdai makan indon...sedih weh....!

kiosk nih wax nomei...!

sbenarnye aku sedih sebab McD tempat aku slalu lepak time skolah dlu da xde....tempat dating tu dlu...skang da jadik tempat makan indon..tengok kedai macam ok tapi xmoh masuk...kang kalo masuk aku order ciken mekdilax acane...?!huw0ooo... 



ok tu je...bai! 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails