ponco-ponco

bongok punye kartun..maen2 lak dgn pocong kan...!

apesal lak kne haramkan ponco-ponco nih? eh...poco-poco laa... aku mmg suke ati je nak tukar2 mende nih kan...hik3...biar la...korang paham je pon kan...anyway, poco-poco ni la aerobic paling best kot... teringat time aku training 2month kat PULAPOL Air Hitam dulu...ko gile nyah...! aku n the gang joget poco-poco nih gune lagu Inul Daratista okeh...! ade dalam 5 lagu kot...lagu2 inul ni ade lame tau x...ade 1 lagu tu makan mase sampai 7 ke 8 minit...korang kali la kalo ade 5 lagu...xke naye tuh...tapi time tu , ai selim-melim la der....hik2...
gile ko nak joget macam minah nih...lagu die je okeh!

back to the story...menurut paper KOSMO semalam ( 30/3/2011), berhubung pengharaman tarian berkenaan yang dikatakan mempunyai unsur kepercayaan agamalain iaitu Kristian selain pemujaan roh...ko gile nok...PEMUJAAN ROH...?! selama ni aku rase kalo aku wat poco-poco, niat aku nak slim je kot...xde der aku nak wat pemujaan2 har** jad** ni...seyesli la..korang ade penah ke terasa bile wat poco-poco nih, korang tengah puja roh? dah la lagu poco-poco tu pon ala2 lagu lelaki gatal gitu kan....xmunasabah btol la kan..
tapi nak wat camne....kerajaan Negeri Perak pon da hormati keputusan Jawatankuasa Fatwa Negeri kan...Menteri Besar Perak pon da cakap,
" Semua pihak perlu menghormati walaupun kita belum dengar secara rasmi mengenai keputusan ini,"
so sori la orang2 gomen kat perak tu...xbole la megeme2 nak berpoco-poco lagi yek...!megeme2 bole gi bantai joging je la...or korang masuk je kelas tarian....abes cite nok...! 
ce korang tengok pic2 ehsan dari google nih...they had such fun and most of all, they never ever thing about PEMUJAAN ROH!
seronoknye dorang puja roh ek... [ pale hotak laa....]
enjoy je macik tu ha...salah kew?!


Vee pon reti oke...artis tu...

PM pon reti poco-poco okeh...

1Malaysia tau poco-poco...so?!

chinese pon reti poco-poco tau...!

so ape je pon yang kite buat is depends to our NAWAITU.....seyesli aku xpenah pon fikir time aku wat poco-poco nih untuk suatu tujuan laen selain untuk FUN n AEROBICS TO KEEP SLIM....


ok tu je...bai!

backstabber

 skang ni macam2 jadik kat opis tu... kadang2 kesian gak kat mangse2 yang kene... aku memang xsangka ade orang camni kat opis aku... muke baek... xnak la cakap muke ko lawa sebab da tau perangai ko kan... so otometik la jadik ko memang xlawa pon kat mata aku... maybe aku belom jadik mangse golongan2 camni lagi, tapi mane la tau kan... bakal kene kot... tapi seyesli aku xsangka die yang dulu nampak macam baek je tegur2 aku...
tapi memang terkejut la bile tau perangai sebenar dorg ni camtuh....
hish...such a BACKSTABBER... btobat la weh...
sebab aku selesa lagi berkawan dengan si mangse2 ni daripada berkawan dengan si pemangsa2 durjana nih... xpe la... skang selagi bole elak, elak je la dari orang2 camni...lagi pon mangse2 ni pon dari golongan blogger gak kan...  so memang blog lah tempat kite luahkan perasaan kan... xpe la... kepada mangse2 yang berkenaan, sabar je la k...korang dilindungi sebab korang adalah mangse... Tuhan tu memang akan melindungi orang2 yang teraniaya....
...amin..

Credit to miss eija



ok tu je...bai!

Detim lagi dengan kak jue n akiss fererro

semalam ai detim lagi dengan akiss and kak jue...
luncheaon date la...ape lagi...
selain merumuskan ape yang jadi kat opis n tempat memasing
( termasukla cite orang2 yang annoying yang besepah kat opis tuh...) 
kitorang merayap kat kompleks PKNS bangi tuh...
tawaf sambil cuci mate je la kot...
bukan ape pon...saje memang nak larikan diri dari opis...
semak la bile pikir balek hal opis...
kitorang ade masalah memasing kan...
so ape lagi...konon2 nak carik tempat makan best...
skalik bantai KEPSI ke...
pastu beborak punye yang sangat lah cik kiah sampai xde pon nak snap2...
stakat makan kat kepsi, kat Alamanda pon ade la....
kecoh gak nak gi sampai Bangi kan...ahaks...!


p/s : tengah jalan tu tibe2 nampak vacancy utk 3org,perempuan sahaja...aku,kak jue n akiss tengok muke memasing..pastu tgelak...nak keje ke...dwet lbeh maaa...hahahaaa


ok tu je...bai!

Proton R3 Satria Neo Makin Garang

proton ni suke kasik akak sakit ati tau...aritu da kuar satria neo biase...aku da determined nak beli sesangat dah ni...skali kuar lak Satria Neo CPS lak....
haram-jad betul kan...
bukan dorang xtau aku ni peminat setia satria...huk2...xcukup dgn seksaan itu, dorang kuarkn lak satria Lotus...perhhh...mendidih darah mak, nyaaah....
geram aku....
dorang tambah lagi sakit hati + jiwa + raga + bakul mengkuang mak ni, nok...!
sabar je la...ni mne satu aku nak beli nih...rambang mate da nih....busssit sungguh....

bace je paper arini mmg gua da tbakar weh...

byk lak dorg ni tambah2 kan...hish...!

rare elevation pic lak tuh...perhh...!



leleh air liur ni weh...!
 disebabkan perkara di atas, memang aku kne keje keras la nak kumpul dwet bebanyak nak bli gak menatang ni weh...ya Allah! permudahkan lah hamba-Mu ini utk mendapatkan rezeki yang halal dari-Mu...amin....
korang doakan la utk ai skali ea....!
nanti ai bwk uolls nek kete baru ai nih...ahaks...insya Allah...
kalo dapat la nanti...hik2

ok tu je...bai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails