Jom Gi Wedding Eps.2

amat2 la terlambat nak update pasal kawen si kutty nih...mesti la...aku kne la edit dlu muke die...kasik encem sket...hehehee....tapi memang best la journer gi umah kutty ni...geraam je aku kan....si skin n zeata pon bole layan je mulut bising aku nih....nak gi umah kutty ni, sampai 10 kali kitorang kne u-turn tau x...kalo korang jenis ikot twitter aku n zeata, memang korang bole kire la...every single u-turn aku wrote dlm twitter...sengal gile ..aku malas nak taip bebanyak lagi...tgk gamba nih n nilai la sendiri k..LOL...

macam siot x direktori nak gi umah kutty?

banner ade tp ngadap tmpt laen...ape kes?

akhirnye

sweet...bini ko je...ko x...!

kutty kutuk aku aku..! bingai lu bai!

sume banner tu even aku tau bukan salah kutty, aku tetap nak salah kan die...bole?
so what!?

semoga korang bkekalan sampai bile2...~ ;p


*gamba ni sume snap gune fon je...tlupe nak bawak camera...dah diam sume!


ok tu je...bai!

tercicir pic nih

since my external hard disc kne re-format [macam harrr....] 
so aku kne la godek2 balek memory-card fon kuh itu...
aku terjumpe lagi 2 pic nih...spaptutnye masuk dalam entry pasal skin ni...
tapi udah tlupe n lebih sedap lagi terciciran lak 2 pic nih....
xpe2...
ai kutip n letak dalam entry baru ni okeh!
dah la pulak, ai xtau nak cite ape pasal pic nih...
jap2 ai nak reka cite la nih...huh!

dapat goodies from wedding anne
 da lame xmakan koko jelly nih...
dah la ejaan salah...
koko = coco..
jelly tu kan bahase english!?
nape xletak je name JELI-KOKO...?!
hah?! nape!? nape?!
pastu mane ade jelly pon dalam koko tuh...
tipu je tau...
bole wat aduan nih....
bagi kat TTPM...bole? 
ai kan keje gomen...so kne la provok sket...ahaks!

kete skin...ahaks!
 sebenarnye aku xtau pon toyota vios ade manual weh...kalo aku tau ade, da lame aku sroh bapak aku bli...bole? heheheee...macam la ayah aku nak layan ape yang aku mintak kan....ch0iy...!!!

*JANGAN MARA EA SKIN...NANTI KNE JUAL!



ok tu je...bai!

skin wat lawak of the day!

aku da cakap aritu kat komen yang aku akan carik point untuk knekan budak skin nih...
akhirnye aku jumpe lak 1 picca yang memang boleh membahankan si skin nih...
ahahahaaa...[gelak ja'at....!]
naseb la ko, weh...
jangan ingat ko bole lepas....
ahaks!
aku jumpe pic ni and aku ingat aku ade tanye skin...


aku   : amende kat cermin depan kete ko tu weh?
skin  : oo...crack tu...
aku   : so nape ko bole bijak nau letak selotep nuh?
skin  : time tu aku tpikir tu je weh...
aku   : [gelak guling2 kat seat belakang kete die....!]
zeata : suke ko gelakkan die kan nad!
aku   : [ gelak lagi tapi da penat guling2....]


ape maknenye ini semue!?


ok tu je...bai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails