Jom Gi Wedding Eps.1

 ari sabtu aritu aku da set date dengan zeata untuk pegi wedding membe...jumpe zeata last pon time amek result SPM kot...gile lame...da 9tahun aku tak tengok budak zeata nih....tapi update muke kat fb la kan...hehehee...janagn marah zeata...

so dari plan nye is, zeata amek aku kat opis [sbb aku parking kete kat opis] pastu baru gi melaka...aku ingatkan teros je gi...ropa2nye singgah amek mamat lagi sorang nih..tunang zeata la...si shafiq a.k.a. SKIN tu...seyesli aku lupe name die memule...hahahaa...pastu baru aku ingat name die skin...naseb baek aku xpanggil die kulit kan...ahaks!

umah anne atleast dalam melaka je gak...so dengan idong kembang sambil konfiden membuak2, skin bawak kete menuju umah anne...padahal dalam kete memasing da cuak takot salah umah...hahahaa...tapi skin kan konfiden tahan dewa hanuman....betol la umah anne tu...hehehee

nurul ain & mohd shah azlizan
so shuwiiiit!
berseri2 muke dedua pengantin....tapi sgt rugi aku xbawak camera...gne bb je la...zeata n skin pon xbawak...dasar pelupa tahan gaban kuning btol memasing...hahahaaa...

time nak balel gi kat kete tu, zeata tibe2 melencong ke arah laen...pehal minah ni kan...ropa2nya, die da ter suke dengan banner pengantin kat umah tu...memang simple je pon....

zeata and banner!
pada masa yang sama, skin telah jalan dulu kedepan keran tidak mahu mendengar bebelan zeata yang mahukan banner sedemikian rupa...sekian berita....hahahahaaa...aku bagi idea kat dorang, kang korang nak kawen, sile letak banner bebanyak kat jalan2 utama dengan muke berbeza2 pada setiap banner...terbaek x?hehehheee

semoga anne n mad shah berbahagia sampai akhir hayat anda berdua....congrate guys!!


ok tu je...bai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails