The Green Hornet 3D.....5 STAR

semalam aku gi tengok movie dengan budak2 opis....port pon kat alamanda je kot...and bestnye sebab alamanda da ade 3D hall...so xyah la nk kecoh2 jalan jejauh masuk KL kalo nak tengok movie 3D lagi pasnih....yeah...!cite yang kitorang tengok wajib la new released kan...ofkoz....hari khamis kate...!

THE GREEN HORNET 3D
hornet's mobile yang sangat2 la gempax dow....

 
cite yang sangat2 la interesting n funny....aku tak sangke lak cite nih ade komidi gak kan...memang sangat2 best...so korang kene la tengok cite nih...add-up lak dengan casting  JAY CHOU yang sangat hensem ...aHpek encem...huk2....nak cite pasal sinopsis kang tak best la kan...korang da tau jalan cite....so clue yang aku bagi just cite nih fun, action, kelakar, interesting n jay chou tu hensem...ahaks...!

antara action2 yang kelakar...[caye x..?xcaye gi ar tengok..!]
the amazing KATO@JAY CHOU

so all of you guys yang tak dapat tengok premier of this movie [like me..ahaks...!], so better la go and watch this movie...you'll never gonna regreat it....yeah...!

sekian, selamat babai!

ape nih weh...!

papehal pon korang bace nih dlu..pastu baru komen entry saye okeh...?


 arini membaekkan diri dengan membaca online paper yang disediakan untuk mereka2 yang keje kat KPDNKK nih...ade satu tajuk yang betol2 wat aku SHOCK! gile ke ape wat camni..?topik2 camni memang sangat RACIST la weh...ape maksud die wat kenyataan nih, 

“Saya ingin menyatakan pada hari ini, kita boleh mengintegrasikan semua agama dan kaum kecuali Islam,”  

membeza2kan agama masyarakat dunia ke? tau la nakkan kemajuan tapi x tak perlu wat kenyataan camni...rasenye mesti korang pon kurang senang dengan phrase camni kan..?!lagi 1 phrase yang wat aku betul2 TERSEDAK is 

“Kita mempunyai jiran-jiran yang peramah? Sedarlah… Inilah yang melemahkan kita kerana kita merupakan orang yang gemar mencampuri urusan orang lain,” katanya yang mendakwa usaha Malaysia dan Indonesia untuk menjejaskan perniagaan pelabuhan Singapura.  

ape ni weh...! die anggap negara Malaysia and Indonesian musuh la..?! how dare he wrote this kind of phrase in his book..?! i don't know about u guys but me as a Malaysian, i am really2 mad....!

aku malas dah nk tunjukkan kemarahan diriku nih [ cewah ayat...!] tapi korang bace lah sendiri, n nilaikan lah sendiri okeh...akak tengah marah ni nok...!

korang bace kat sini, n komen la skalik okeh...


sekian, selamat babai

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails