nuffnang wow...!

OMG...!!!...as a new members of nuffnangs, I've just got my 1st ever earn...!wow...this is amazing...it maybe just a lil bit but its wort it...i wrote anything i wanna write..and then u guys showed up to read...and kind enuf to click at the nuffnang add on my wall...and there it is...the earn of the year...thanx guys for making this happened....i'll contonue to write this so called journal nand will not stop...


and thanx to the readers from out of Malaysia...very appreciates u guys...there are from United States, Hong Kong, Indonesia and Singapore...thanx a billion for ur supports guys....may God bless u all....amin....

the one and only,

Layan cite HORROR...

semalam ntah ape mimpi la aku bole layan cite antu weh...gi tgk cite yang aku janji nak tengok semalam la...and i drag NOR ATIQAH with me because AKISS were the one that 'drag my head' to go and watch the movie...ja'at tau die..cite ape lagi...cite KHURAFAT laaaa...hoh...!
[time kaseh AKISS sebab heret aku same xleh drive malam sorang2 skang]

 ANYWAY ........

balek umah lak...aku boleh layan cite 'Drag Me To Hell'  kan...time tu hujan lebat kat umah...so macam bese ar...astro bukan bole tengok nye puunn...[cam hareem..]..so tanga ni gatal la pasang CD tu kat lappy...n disebabkan tanagn n mate yang gatal nih, memang malam tadi tdo sambil ngigau kan...[tp lupe ape yang dingigaukan tu...bole..?!]

bongok!suke suki muntah kat muke orang
tikam dengan ruler besi pon xmati nok...!
bangun2 momok kat sebelah...bodo tau!
macik yang ja'at...

ni la setan tu, SETAAAN...!





 so dengan rasminye i'm making this announcement that ,

I CAN'T SLEEP LAST NIGHT...!

sekian, selamat babai...!


muvie time...!

arini aku nak gi tengok muvi melayu ok...sume nih angkara  cik akiss la nih...

picca BEST khurafat   <<<<WAJIB KELIK OKEH....tiru akiss...
(kalo korang berani la....)

sengal betol tau...so ai decided to go n watch this horrifying tu kan...dengan sape tu masih boleh di decide lagi..tu sume xpenting..asalkan aku mmg WAJIB la tengok cite nih...

poster pon da macam hareeeemm....!seram weh...!

so skang tengah nak wat pemilihan sape yang berani nak follow aku gi tgk cite nih...hangkat tangan...!?kite tgk siang....bukan midnight pon....amacam..?! ade bran....!?
sile bagi support kat industri filem kite okeh guys...!

sekian, selamat babai!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails