:: Got To Go by Najwa Mahiaddin ::


This time I'm gonna live my life
I ain't no stepford wife
No I ain't perfect
Gonna find somebody who's worth it
And no you ain't that person
Coz i caught you constantly flirtin'
With my best friend
(With my best friend)

So I guess I'll say goodbye
I'll find me another guy
Why (why why why)
You always makin' me
Cry (cry cry cry)

No I can't stand it
No you can't be my man
It don't matter who you are,
Even if you were a star
You've got to go
(Go go go go go go)
You've got to go
(Go go go go go go)

Read my lips I'm leavin'
And no no I ain't teasin'
This time it's for real
Gotta find you another girl
Coz this one sure ain't stayin
By the time you finish what you're sayin'
I'll be gone
I'll be gone

So I guess I'll say goodbye
I'll find me another guy
Why (why why why)
You always makin' me
Cry (cry cry cry)

No I can't stand it
No you can't be my man
It don't matter who you are,
Even if you were a star
You've got to go
(Go go go go go go)
You've got to go
(Go go go go go go)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sejak2 tengok AIM 18 aritu, aku memang makin obses dengan lagu nih weh... ekceli memang penah dengar lagu ni tapi xde la addicted sangat sampai macam sekarang kan...masuk opis je lagu ni yang aku nak dengar...lagu ni aje sampai dah siap hapal lirik die okeh...ker-laaas ko maria...

najwa is so talented la kot..mau taknye...dah belajar vokal jejauh sampai UK nun berapa lame dah kot kan...so dah balek Malaysia ni kene la tunjuk ape yang ko dah belajar kat sana...and i'm proudly gonna say that every effort yang ko buat gi blaja kat luar negara tu menjadi la kak...tahniah ye...

so tangan ni gatal2 la ak men'goggle'kan si kak najwa nih...so banyak la pic2 die yang pade aku syuuuwi-weeeet la kot...maybe sebab photographer yang pandai editing or memang ko gojes la kak najwa oi...sesuke ati je kan...bwahahahaaa







 credit to google for picc

she's really a doll...tetomei je for me la...xtau la korang kan...but i bet mesti korang pon cakap die tetomei gak...berani ko nak mengutuk2 anak tpm nih...ahaaaks!..but her talent is just great..and aku tak sabar nak dengar lagu laen yang bakal hit lagi la selain lagu ni and lagu Saaaaaaanyum with Altimet tu kan...heheheee



p/s : everytime lepas doa kat opis aku mesti pasang lagu Saaaanyum ni tau..ko bayang kan elok je 'amin, ya rabbal alamin' tu, terus sambung Saaaaanyum...ko tak tergolek terkujat ke der...?! to admin opis aku, please don't do this again..or people will suffer terkujat kat opis...sekian...


ok tu je...bai!


No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails