:: Sentap Hati Mak Nak ::

 berikut merupakan pose paling selalu sepupu aku buat...
korang kalo tengok muke budah kecik ni mesti korang geram..
nak tarik pipi die macam korang koyak-koyakkan kuih pau yang gebu itu...
betol tatipu der...
and beliau merupakan peminat utama cite Boboi Boy .
kalo korang tengok cite tu, ade dialog when the boy will say,

"Boboi Boy Putih-Kuning...!"

but budak tembam ni akak cakap cmni

" Boboi Boy PUTISH-KUNING"

get it?! ala-ala orang pelat taboleh cakap S...
tak ke ko mengguling tegelak?!
tu la yang aku n famili aku hadapi everytime si aryssa ni buat lawak kental camtuh..
haish!

ko menyampah tak tengok muke budak tu?

sentap hati mak nak!

yang pakai jam tu adek aku...yang kne hempap batu tu la boboi boy putish-kuning!

btw, ai belum makan dan bile sebut pasal pau, tetibe perut bebunyik lagu System Of A DOwn...





ok tu je...bai!


No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails