:: Aryssa Kene Ciken Pox ::

sape aryssa?aryssa is my cousin...die ni sangat la hyper-active tau tak...sangat2 la...yang best sore die sejak akhir2 ni dah makin serak...sexy der...dei kne cken pox lak...sume angkara ade budak kat taska die yang memang tengah kne cacar tu...so mende ni kan berjangkit...for sure la kan sume bebudak akan kene gak nanti...so minah ni pon kne la gak...

tapi masalahnye die ni suke katun Boboi Boy ni...bukan yang gegurl tau...die suke yang budak laki BoBoi tu...aduuuh...korang tak tengok kalo die dah terbang menyepak orang...aduuuh...senak perut akak, dik...

si putih suci nih...gewaam aku!
alaa...blur lak nih...jap2..
ko xgeraam ke die wat muke camni...nak kne lempang!!!?

p/s: teringat lak bos si akiss yang dah separuh umur tu...die xpenah kne ciken poc lagi okeh...ko bayang kan dah nak masuk umo 40-an still belom kene ciken pox...keji der...!


ok tu je...bai! 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails