Kisah seorang ZURINA

aritu kitorang (aku, akis and kak jue) gi makan kat the mines sebab konon2 nak carik botol air skali...botol air yang sedia ade kecik...xdapat nak menampung keperluan berlebihan..lagi pon ade orang tu nak renew lesen driving die *jelim kak jue* so kitorang heading la ke pejabat pos UPM....lawa gile weh jalan die...ade pepokok besar yang santek nok!tenang je hati mak,nok...terase macam kat TAMAN TASIK TAIPING(klik) je lak weh...seyesli weh...sape yang tau jalan tu bole la gi sane...just xde la tasik tu kan...hampeh..


and nak dijadikan cite ade peristiwa lucu banget ni mau dicerita'in sama lu semua...kak jue la cite ni...kire macam cerpen komidi disitew...hak2..camni..kak jue nak renew lesen die kat pejabat pos UPM...dlm ptu ade 2 org customer je that is kak jue and this girl...so kak jue dah renew la lesen die just nak tunggu orang kaunter tu panggil name die balek utk amek balek kad lesen die...mengikut pendengaran hebat kak jue, die dengar name die yang disebut...so die pon jalan la terkedek2 gi kat kaunter tu..skali orang kaunter tu ckpla..

orang kaunter : ermm...ZURINA ke?

muahahahaaa....kak jue tros ckp tak sambil geleng kepala and pusing nak terus blah...sekali budak yang ZURINA tu btol2 kat belakang kak jue...ahahah!
can u imagine how malunye kak jue time tu...naseb baek aku nak akis xikot die naik post-office tu weh..kalo tak, mau kitorang gelak guling2...ahahahahaa...

p/s : maaf..entry ini tiada gamba sebab memasing dah gelak guling-guling dalam kete sambil menangis...psycho dah tiga-tiga ekor...!




ok tu je...bai!

2 comments:

AnaLyana said...

hahahahha, kak jue dah citer ari tu pun kak ana gelak terbahak2 jugak..=p hahaha

nadia- said...

Kan...teruk tau kak jue tu...naseb baek kitorg xfollow die msk...mau kne sawan gelak nnt...hak3

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails