jumpe shiela rusly kat giant the mines

 nape? xcaye ke dengan tajuk entry aku...betol la weh...korang ni kan...suke xcayekan aku tau...takkan la aku nak tipu korang...aku ade bukti tau...tapi bukan gamba aku la...aku tukang snap gamba je...dalam entry lepas kan aku cakap nak gi carik botol air kat giant the mines...xbace lagi letew...huh...!

bukti kukuh!
kan aku dah cakap...pastu aku terjumpe ade kanak-kanak spastik lak nak pakse aku and kak jue belikan die beskal GTi..rase nak lempang tak !?

jom lempang lelaju budak nih...!



ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails