ExpresSoup dap dap dap

macam biase la...geng TheEaters ni kalo dah nak makan memang stok nak makan jejauh jer...xde nak maen dekat2 ni...tak kire la hari isnin ke, selasa, rabu mahupon khamis...apatah lagi jumaat kan...memang tangan tu gatal nak makan kat tempat yang jauh je...so>!?korang dengki ke?xyah la nak dedengki sangat nih...nanti hati jadi itam...teeet...

so selepas kejadian ZURINA tu selesai (gelak dlu) so kitorang gi la straight away ke serdang...the mines letew...nak carik botol air besau sket...so before aktiviti menbeli botol air bermule, kitorang makan la dlu kat ExpresSoup mines ni...time lunch kan...sedap je aku tengok si akiss and kak jue order...aku order la gak...sedap gak la weh...dah la...penat typing la...korang jamu mate je la k...muax!

ni kak jue punyer...sedap nok! mushroom besau-besau!

ni akiss punye...pong sedak gak!...

ni aku punye...ni je? puuuih!

ni pon aku punye...sedakk weh..

kasik close-up sket...sket je...
ni lak 10 minit kemudian lepas dapat makanan2 tadi...sekian...
~~~~~~~~~~~~~

so pasni bole repeat lagi ye makan sini...!


ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails