testing snap macro style gune fon je...

ni aku blaja dari suka suki syasya ni la...
die snap macam ok je kan gune fon...
baru tahun ni la akak nak cube dek...hak2...jahat aku dowh...
takpe la...asalkan aku try gak kan...
disebabkan mende ni testing2 je, so ade 4 pic je...

1 : ni bekas sellotape Unit Logistik & Keselamatan....

2 : ni bekas sellotape Unit Logistik & Keselamatan....

3 : cactus kat PC Zura Unit Pengurusan

4 : cactus kat PC Zura Unit Pengurusan

 sume gamba-gamba tersebut TIDAK diedit ye...

DIULANG!

TIDAK DIEDIT 

agak2 ok kot kalo jadi 

1st girl photographer using mobile-phone kan...

ok what...!



ok tu je...bai! 

4 comments:

chenta said...

ngeee...dah set hp ke macro mood ke? bila nak snap tu, biar dekat2 dengan objek, bru focus pd kamera tu boleh function..tekan lama sikit, then snap...boleh jadi macro pict! ^__^

sebelum akak jd photographer guna hp, sy jd dulu la..heheheh

nadia- said...

x set pon dek...auto je...selambe...tapi pasni bole testing lagik la kot..hik3

cait..ye la..jadik la 1st woman photographer using phone...akak secondhand serenaded...hik3

chenta said...

la...asal tak set macro?cube set macro dan snap dan post kat blog ^__^

nadia- said...

okeh...dah setting...pasnih entry continue ok sis...

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails