Si Penyimbah Asid Durjana

 tengok entry post aku ni pon mesti ade yang mengeluh kan...!?ye la...rasenye dah ramai bloggers2 fomfan n lakis da wat entry nih untuk mengingatkan rakan2 sume...so tak salah la aku nak ingatkan kat kawan2 aku gak kan...aku sayang korang weh..korang je yang tak tau...ececeee...poyos dowh...
anyway, aku teringat nak wat entry ni pon sebab pagi2 tadi dah terbace entry kak syima syaz...gamba pon aku cilok kat die...(sorry kak...nk royalty ke..!?hik3) 
kat twitter aku ade post mende nih:-

Attention! Message from IPD Tun Razak, 
motor suspek simbah asid, dapat dikesan. 
honda ex5 WPV 4963. 
please be alert & share this to all. 
Thanks.

mesej ni pon aku dapat dari membe2 bbm...tak tau la kan betul ke tak...tapi for sure la aku ni memang pecaye weh...dah la aku dok kl..takuit da nak jenjalan sensorang skang...kne jenjalan reramai....tu pon skang da takuuit tengok orang nek moto...

Si Lahanat
 ni la muke tukang simbah asid tu...
macam keturunan hindu pon ade...
 so pasnih, bebaek la jenjalan dalam KL ok nyah...
tu la korang tu cun sangat kot...
tu yang die nk simbah dengan asid tu...
tapi kes2 cmni nampak sangat la die ni dendam dengan fomfan kan...
tapi xyah la nak simbah sume fomfan dengan asid...
kang kalo dah sume fomfan burok kang, ko lak yang nyesal xde awek cun... ...kan..kan...
bole memaen lak aku kan...cait...
skang mamat ni kat KL...
aritu membe aku ade cakap 
"mamat ni takkan datang JB punye"(sebab membe aku ni dok JB)
aku ckp la blek kat die, 
"ko jgn boyer..jgn ckp besar..kang..aar..." 
aku xnk la cakap lelebih kan..
kang jadik kang..
kawan aku gak..model baju pengantin lak tu...
huk3
Ya Allah, semoga insan ini dihadapkan ke muka pengadilan dan kami seluruh hamba-Mu berlindung kepada-Mu, ya Allah...amin...




ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails