Mandur Kegiatan Menoreh di Batu Pahat

berita dari Batu Pahat.....
ni la bos2 aku weh...
merangkap mandor2 aku sume ni...
tapi ade je lagi big2 bos kat atas dorang....
ni baru 3orang...
ade je lagi yang segan-miaw2 gitu...(puuuih)
tapi sume pon ok la...
even aku sorang fomfan kat estet ni, aku masih mampu menjaga diri ku ini...ececeee...
betol la kan...
kne la pandai jage diri n memarketkan diri anda untuk memudahkan segala urusan pasnih....
so far aku keje kat sini dah makin ramai pegawai2 dari estet2 laen yang aku kenal....
so senang la kalo datang kat estet dorang nanti kan...
sebab bos aku ni memang suke anta aku gi jejauh and lelame...
macam aku ni xde famili lak kan...
tapi nak wat camne....
keje untuk carik ape kawan-kawan...?!
yes, carik rezeki yang halal dan toyibah insyaAllah...
so aku kne la wat gak even sesusah mne and sejauh mane pon dorang campak aku untuk meneruskan usaha menoreh getah dengan jayanye...

si baju belang2 ala2 gayboy tu bos aku...yg lg 2 tu mandur die...
bos kne brief laporan...padan muke ko bos..hak3..



ok tu je...bai!


No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails