makan besau....

 sejak2 mama gi umah ni, my dad memang stok makan kat kedai je la....
jangan harap la nak suruh aku masak kan...
memang akak xpandai la ayah oi...
kang kalo akak masak ikot tekak akak je kang, memang for sure ayah xnak makan...xpe2....so hari2 la kite makan kat kedai oke dad...?!
hari sabtu aritu kitorang makan tengahari kat Restoran Kari Kepala Ikan SG...
SG tu kat Sri Gombak lah...ish...sedap la...
and kat situ ade brader muke macam Adam AF...
seyesli..ko rang gi la...die anak tokeh kedai tuh....
(xsempat nak snap pic brader tuh sbb nanti die perasan lak aku suke tengok die...teeet...)
next..
 ~~~~~~~~~~~~~~~~
so aritu memang abes la kitaran diet aku yang konon2 tanak makan nasik...
...putuih...
bile my dad da bawak gi kedai ni, memang wajib2 la kene makan nasik....ceh....
there goes my diet, man.... 
so marimar...
eh..mari makan.....
 
kari kapla ikang.....

udang gorem tepum & ayang lilip daum pandam....!

menu yang sangat simple dimple okeh puan-puan.....

ni aku punye half...jangan kaco...!


ok tu je...bai!

4 comments:

mira said...

amboi... sedapnya....

.:Mama Dhia:. said...

sedapnyer kari kepale ikan...yum..yum..

nadia- said...

maksu : mmg pon...kat sri gombak je ni

nadia- said...

mama dhia : sedap kan..mmg sedap pon...nnt bole gi ea...bwk bby dhia...hik2

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails