subway weh!

semalam aku gi luncheon break lagi dengan maknam2 vouge-de-vase....
pegi equene park je...
betol ke aku eja nih? mapuh mu la...hak3...
sebenarnye memang dah plan nak gi makan luar semalam....
tibe2 ade idea bernas dari salah seorang maknam yang ade...
 ~~~~~~
" kite gi makan SUBWAY nak x weh?"
 ~~~~~~
dengan pantas lagi 3orang makanan mengangguk2 kan kepala mereka...
aku selaku driver aritu, dengan pantas men'drive'kan diri membawa mereka2 gi Giant Equene Park....
so we had our lunch there at SUBWAY...
iqah and kak jue first time makan kat situ...gempak la kan...
siap buat tutorial lagi kat dorang untuk amek lelauk yang ade...
kelas mak nok.....
nom...nom...nom....

akiss yang maha lapar...terus ngapngap je.....

nik awok punye..sparuh udah le....

ni iqah punye....wheat-bread okeh...diet2...!

kak jue punye...parmesan cheese bread...dap...dap...
ni akiss punye yang berjaya di cover gegetan kepalarannya ituh....hik3


p/s : kepada kak ana_lyana, nanti kite repeat okeh....!


ok tu je...bai!

2 comments:

akiss ferrero. said...

sedaaaaaaaaaaaaaap! mmg maha lapar sbb org ketama abis awww!

nadia- said...

tau xpe....maha lapar tahap dewa hanuman...bwahahahaaa....

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails