Meeting terkejut or mengejut?

macam siot je kn...baru je dok tempat da sebok2 panggil masuk meeting....meeting dengan bos2 lak tu...ko senang la cakap sebab da tentu2 ko tu bos...ko nak seret aku skali and buat sume orang pandang aku ni macam BOS WANNABE lak kang...siot la...aku bukan PTPO nak catat minit mesyuarat!gile ke ape...ape je aku nak wat dalam bilik meeting ni? Meeting SOP mane ade budak2 kuli yang buat...kang kalo aku da bagi idea2 bernas aku kang, bukang korang (bos2 ni) nak ikot pon....what did u expect....memang la...dah aku kuli....idea2 kuli kan xsegenius kepale hotak ko, bos! Tension la aku.....

Sekian dari Bilik Mesyuarat Berlian...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails