kenduri kat kenny rogers

semalam makan kat kenny rogers lagi okeh...gile la kalori dalam badan mak, nok...makin tepu la...tapi pedulik hape aku kan...korang ade..?! xde kan...?! hahahahaaa....ni pon ehsan kawan-kawan bloggers gak.. kalo ade yang dah TERniat nak banjer kawan-kawan tu, alhamdulillah la kan...semoga dimurahkan lagi rezeki blogger tersebut...bukan senang orang nak banje ni tau....nak2 skang dah la tengah-tengah bulan lak an...makan free lagi aku semalam....alhamdulillah la sangat, nok...hik3....

semalam gi b3 je...si pembelanje, myself and kak ana je...ade lagi sorang tu tibe-tibe bole kne demam selsema lak an...xpe la....nak wat camne...nanti jangan lupe tuntut ye nyah....
* jelim akissferrero sambil angkat2 kenim lelaju *

yang bestnye, kekonon memasing nak makan half-chic je...nak sedapkan hati xnak membazir la katenye...okeh...order la....pilih2...bla bla bla...
okeh makanan sampai...skali dapat dalam 1 big plate je...memasing tgamam...camni la nak makan 3orang? siket nye la...sempit lak aku tengok pinggan tu..name je big plate kan...dah die sumbat sume dalam 1plate....xpe2...makan je gak...

pastu ade lak yang bebunyik, 
"korang rase cukup ke? Macam nak tambah lagi je...!"
dengan pantas teros order lagi 1 set oke...nom...nom...nom....gile banyaknye kitorang makan weh...hak2...and of course siap ade dessert lagik okeh...terbaek ah....
(orang yg bebunyik tu adalah orang yang belanje..so xpe la...hik3)

akibat kenduri arini sangat la diberkati, sampai aku makan dessert tu sambil menung weh...fullhouse tau...buuurrrppp...

air sampai dlu..muffin follow blakang...!
muffin yang dapdapdaaaap...!
okeh...main dish siaap...!
ape yang macam macaroni-cheese ni ek..?!
drum-stick n macaroni-cheese sedaaap...!

save the best for last....!
gabungan hasil testing makanan tadi...bole?hak3
bananas in pajamas....!!!!bole?
 
p/s : disebabkan kekenyangan ini gak, ade orang tu nak blanje bayar tiket parking...maybe kenyang sangat kot sampai nak bayar tiket parking kat mesin ATM Maybank weh...hakhakhak...kak ana ku sayam....nantok ye?hik3


ok tu je...bai!

2 comments:

AnaLyana said...

hahahha...mmg ngantuk pun lepaih tu..huhu.. thanks kakak jue..=p

nadia- said...

tenks kak jue...semoga ditambah2kn lagi rezeki kak jue...amin...(ada makna tuu...hik3)

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails