buku memaen aka PLAYBOOK

ni minggu lepas punye cite...
saje la menjalan2 kan diri dengan maknam2 sume kan....
jenjalan la kat Mines...saje nak gi tukar my bb punye inti dalam...
kasik o6 sama dia...hak2...
skali xboleh lak an....
sentaphatimaknak...!
tapi on the same time, ternampak la suatu mende yang sangat la menggoda dan men'stim'kan jiwa ragaku....
syuwaaap...syuwaaap...

aku nampak

BB PLAYBOOK

OOOMAAAGAAAD...!!!!

da ade kuar kat mesia ropanye...
aku pon menggatalkan diri la test-drive jap...
perh...
memang gempak la...
1 je kureng...
xleh masuk sim kad....
kne lepak tempat ade wifi je...
yang laen sume dah ok dah...
maknam2 ni lak dah bakar2 aku sroh beli...
aduuuh...
sangat tergoda dengan keseksian beliau tu
[merujuk kepada PLAYBOOK okeh!]
tengok la ade rezeki nanti, aku amek gak mende tuh...
sabar nad....sabar ye....
meh tengok laybook yang aku test-drive nih....
[sabar lagik...]

test-drive lagi...xleh delete okeh...abes la aku der...

owh...kotak BB Playbook yang hensem

mak sempat chatting lagi nyah...kelaaas....

i loooiiikeee it....

nampak tu..profile sape tuhh...?!

ya, Allah, limpahkan lah  rezeki-Mu kepada hamba-Mu ini untuk aku memiliki
wahai En. Blackberry Playbook yang hensem....amin


ok tu je...bai! 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails