8 April 2011 : Part 2 - Secret Recipy Alamanda

 maaf kepada maknam-maknam sekalian kerna lewat pos...
*da ketuk ketampi 10x...*

ni la hari dalam sejarah aku gi secret resipe WITHOUT makan kek...n ni jugak la 1st time aku gi makan 2 tempat yang blainan berturut2 dalam 1 hari...gile ar weh....abes la diet mak,nok....
kalo korang bace entry yang aku baru wat aritu, pasal tuppi-putti, so ni 2nd stop kitorang lak...dari bangi straight away gi alamanda ...tapi kat alamanda sempat singgah carrefour jap la...sebab kak jue nak beli adiah untuk besday anak kawan die...
(gamba dalam carrefour xamek pon sebab,,,ape kelas carrefour...hik2...)
^_^
dari tesco tu straight away gi secret recipe okeh...sebab ade orang tu da sebut spaghetti bolognese...sape lagi kalo bukan kak jue....so sebab orang da sebut, kene la gi kan...ape lagi....pemalas lak nk tulis bebanyak...tengok gamba je ah ek...!










teruja..?!da agak dah...lepas makan ni setel la...xkan la nak tangkap gamba lagi kan...kalo nak tengok pic2 lagi delicious,bole tgk kat entry kak ana ni. aku tengok pon aku teruja seh...


ok tu je...bai!

2 comments:

AnaLyana said...

waaaa..malu seyhh gambar kak ana tu..weeeeeeeeeeeeee

nadia- said...

ok la tu kak...gamba org laen xde...akak la jadik mangse saye...muahahahahaaa

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails