tercicir pic nih

since my external hard disc kne re-format [macam harrr....] 
so aku kne la godek2 balek memory-card fon kuh itu...
aku terjumpe lagi 2 pic nih...spaptutnye masuk dalam entry pasal skin ni...
tapi udah tlupe n lebih sedap lagi terciciran lak 2 pic nih....
xpe2...
ai kutip n letak dalam entry baru ni okeh!
dah la pulak, ai xtau nak cite ape pasal pic nih...
jap2 ai nak reka cite la nih...huh!

dapat goodies from wedding anne
 da lame xmakan koko jelly nih...
dah la ejaan salah...
koko = coco..
jelly tu kan bahase english!?
nape xletak je name JELI-KOKO...?!
hah?! nape!? nape?!
pastu mane ade jelly pon dalam koko tuh...
tipu je tau...
bole wat aduan nih....
bagi kat TTPM...bole? 
ai kan keje gomen...so kne la provok sket...ahaks!

kete skin...ahaks!
 sebenarnye aku xtau pon toyota vios ade manual weh...kalo aku tau ade, da lame aku sroh bapak aku bli...bole? heheheee...macam la ayah aku nak layan ape yang aku mintak kan....ch0iy...!!!

*JANGAN MARA EA SKIN...NANTI KNE JUAL!



ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails