skin wat lawak of the day!

aku da cakap aritu kat komen yang aku akan carik point untuk knekan budak skin nih...
akhirnye aku jumpe lak 1 picca yang memang boleh membahankan si skin nih...
ahahahaaa...[gelak ja'at....!]
naseb la ko, weh...
jangan ingat ko bole lepas....
ahaks!
aku jumpe pic ni and aku ingat aku ade tanye skin...


aku   : amende kat cermin depan kete ko tu weh?
skin  : oo...crack tu...
aku   : so nape ko bole bijak nau letak selotep nuh?
skin  : time tu aku tpikir tu je weh...
aku   : [gelak guling2 kat seat belakang kete die....!]
zeata : suke ko gelakkan die kan nad!
aku   : [ gelak lagi tapi da penat guling2....]


ape maknenye ini semue!?


ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails