Jom Gi Wedding Eps.2

amat2 la terlambat nak update pasal kawen si kutty nih...mesti la...aku kne la edit dlu muke die...kasik encem sket...hehehee....tapi memang best la journer gi umah kutty ni...geraam je aku kan....si skin n zeata pon bole layan je mulut bising aku nih....nak gi umah kutty ni, sampai 10 kali kitorang kne u-turn tau x...kalo korang jenis ikot twitter aku n zeata, memang korang bole kire la...every single u-turn aku wrote dlm twitter...sengal gile ..aku malas nak taip bebanyak lagi...tgk gamba nih n nilai la sendiri k..LOL...

macam siot x direktori nak gi umah kutty?

banner ade tp ngadap tmpt laen...ape kes?

akhirnye

sweet...bini ko je...ko x...!

kutty kutuk aku aku..! bingai lu bai!

sume banner tu even aku tau bukan salah kutty, aku tetap nak salah kan die...bole?
so what!?

semoga korang bkekalan sampai bile2...~ ;p


*gamba ni sume snap gune fon je...tlupe nak bawak camera...dah diam sume!


ok tu je...bai!

2 comments:

Lyana MK said...

oit! sejak bile berkecimpung ngan dunia blogger nie!! hhahaha....sekapal weh!!

nadia- said...

lame gak...just xde mase nak update...ni baru la ringan sket jejari ku nak blogging...hehehee

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails