backstabber

 skang ni macam2 jadik kat opis tu... kadang2 kesian gak kat mangse2 yang kene... aku memang xsangka ade orang camni kat opis aku... muke baek... xnak la cakap muke ko lawa sebab da tau perangai ko kan... so otometik la jadik ko memang xlawa pon kat mata aku... maybe aku belom jadik mangse golongan2 camni lagi, tapi mane la tau kan... bakal kene kot... tapi seyesli aku xsangka die yang dulu nampak macam baek je tegur2 aku...
tapi memang terkejut la bile tau perangai sebenar dorg ni camtuh....
hish...such a BACKSTABBER... btobat la weh...
sebab aku selesa lagi berkawan dengan si mangse2 ni daripada berkawan dengan si pemangsa2 durjana nih... xpe la... skang selagi bole elak, elak je la dari orang2 camni...lagi pon mangse2 ni pon dari golongan blogger gak kan...  so memang blog lah tempat kite luahkan perasaan kan... xpe la... kepada mangse2 yang berkenaan, sabar je la k...korang dilindungi sebab korang adalah mangse... Tuhan tu memang akan melindungi orang2 yang teraniaya....
...amin..

Credit to miss eija



ok tu je...bai!

3 comments:

Emma Jawlin said...

mulut longkang bah!...hehehehe...mish u babe!

nadia- said...

mmg pon...nasib baek la emma suda teda lagi di hq...kalo x, hmmm stress bah....
miss u too dear...bila mau dtg sini..?!

nadia- said...

emma..ko tamau invite aku jd follower blog kau kaa....?cpat invite diri ini...!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails