tutti fruity time...!

semalam, kak jue n kak ratna telahkidnap aku untuk gi lunch...bese ar...hari jumaat kot...lame sket nak rehat kan...muahahahaaa...tapi disebabkan masing2 da makan nasik lemak yang disponsor oleh kak ieza, so kitorang kne makan mende simple...so same la dengan tajuk entry, TUTTI FRUITY....
 so off to bangi...malas nak cite banyak...korang tengok je gamba sambil melehkan air liur okeh...ahaks...!!

akhirnye jumpe tutti fruity selepas 1jam mencarik..hampess...!

baru nak blaja makan kat sini...1st time nih weh...! budak itu sangat comel!

pulas kak ratna..pulas sampai lebam!

aku memang sngaje kedengki wat extra large pic..muahahaaa

kak ratna mendekorate tutti fruity nye...sedapp....!!

decoration aku...ooh marshmallow kuh...!!

decoration kak ratna...terbaek weh.....!!!!

our decoration...hamek ko...aku punye paling murah kot...hahahahahaaa

makan sambil bceloteh perkara biase....

macro...macro...muahahahahaaaa

sekelip mate je okeh.....sedappp...!!!!

aku n kak jue da setel...kak ratna je xabes2 lagik....

akhirnye sume da setel....

ok tu je...bai!


No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails