Taman Rimba P15

aku slalu terlambat nak post entry tau...sori la korang...tak sengaje...sangat la busy dengan schedule yang ade...
so anyway, cite ni pon hal minggu lepas...aku ikot abang2 unit aku nak gi bekpes kat gate 1...abes bekpes, abang2 ni ternampak signboard Taman Rimba P15...kan kalo korang gi gate 1 tu memang lalu presint 15...siap salah2 jalan lagi....suhaizi kate kalo sesat xjaoh mane pon..paling jauh pon tembus kat selayang je...potak die...hahahaa...xpuas ati lagi, siap turun gi tengok map lagi...gadoh lak tuh...trase macam nak hantuk je kpale 2 2 ekoq nih...


tu nak start btumbuk la tu....
pasnih dorang kate nak men beskal kat taman rimba nih...ntah iye2 je tu...tengok bukit kat situ boleh tahan gak curamnye....ntah2 tolak beskal je nanti..hahahahaaa

ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails