keseraman di pagi isnin nih...

 semalam aku ni gatal tangan la nak bace entry sis syima syaz  pasal satu entry kisah benar ape yang jadi kat die and ade sorang penulis blog nih n kawan2 die..kalo nak bace klik kat link bawah ni, 

bile mate aku da gatal terbace entry camni, wajib2 la kena serang penyakit tak bole nak lelap mate malam tadi...dah la awak tu masuk keje WP1...aje gilenye kamu ni...tapi seyesli memang terbayang2 lak aku dengan figura rumah tu kan...hamek ko pkl 4 baru nak terlelap kan...pkl 5stengah da nak bangun...aduuuiii...kan arini da ngantok tahap gaban hijau...!hoh!

cube korang klik kat  sini. kalo korang search sendiri pon, memang gamba rumah yang same je kan...kot la ade banyak lak umah2 yang ade kes "camni" kan...alooohlaa...xmo la weh...cukup2 je la...pihak seekers xmo try tempat ni ke..?sure aku tengok seekers nanti...hik2

aduiyai....terase macam nak gi carik je umah tu...cousin aku dlu pon dok seksyen 2 gak time die blaja kat UiTM dlu...tapi die xde cite pon kat aku pasal umah ni...ni kalo bagi kat budak2 poli aku mesti dorang suke...dorang memang suke carik2 entitti nih...teringat dulu time blaja, dorang bole gi bantai carik mende alah tu lak kan...korang memang carik nahas je...nasib baek xde yang ikot balek ke ape...kalo ade..?haa...jawap...jawap...

tapi setakat ni, Alhamdulillah la aku masih xpenah bertemu la dengan makhluk Allah yang "ni" la kan...mintak2 dijauhkan la sangat weh...
Ya Allah, hanya pada-Mu ku berlindung dari gangguan syaitan yang dilaknat...amin...

ok tu je...bai!




2 comments:

akiss ferrero. said...

aku dah baca dr minggu lepas. ko ade baca yg budak pempuan post gambar tu?

aku mlm sabtu ari tu siap pergi lagi kawasan tu. tp siyes, meremang.

nadia- said...

budak pompan post gamba?mne?

maknenye ko brani gak la melawat tapak tu weh..gile ko..len kali ajak aku..bole kite mremang seksame...hehehee

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails