berita hari ini...

arini sampai2 ofis je ntah nape teros nak bace paper...ai bace paper online je la kan...mane lak nak dapat paper pepagi bute nih...[pemalas nk bli...ahaks]...so macam bese la memang akan bace HarianMetro n Kosmo je...tu pon sebab tajuk paper nih yang gempak2...btol...!?hik2...meh ai siap attached kan dengan picca skali okeh...so senang la korang mak review..tapi ni headnews yang ai bace je tau...kalo u olls nak bace lagi, gi la beli paper sendiri...ahaks...!

sangat kesian..harap roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...amin...al-fatihah

kalo korang teliti betul2 pic yang sebelah kiri tu, derr.....so la ngeri weh.....!

teeeeet...penjawat awam pon ade......ladies night kate....!

tengok betul2 muke 2 nih.....MALAYSIAN BILLIONAIR ok!
tengok bertapa takut nye PM dorang nk idop dalam negara sendiri...semoga negara kite sentiasa aman dan harmoni...insya Allah...amin....!

ni lah lumrah dunia kan....harap hari2 korang akan lebih baek dari semalam....insya Allah...
"YANG BIASA DIBETULKAN, YANG BETUL DIBIASAKAN"
sekian, selamat babai...

2 comments:

Salhah Suhot said...

kete pm britain dah macam black beauty dah.....cme x de senjate2 je..

nadia- said...

tu la pasal...and die bukan warne black....hik2

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails