Akiss and the Ayam...[A&A]

mende ni jadi minggu lepas...aku seyesli terlupe pasal mende nih n gamba nih skalik...so aku baru je lepas godek2 pic dalam fon nih and terjumpe la pic sengal nih...
dah la time nih sume jadi gangster paradise...hahahaa...siap kawan si akiss iaitu si aket yang bawak kitorang gi mane ntah...berbukit2 kitorg redah...naseb baek siang..kalo malam..?acane...?! seram banget deh....

on the wat nak gi makan tu, aku, akiss, tiqah n kak sal naek satu kete...naek kete tiqah...and dalam kete si tiqah ni ade sekor ayam yang bongok...[bole wat stetmen cmni..?!] ayam tu sangat la annoying bunyiknye weh...akiss ade amek video bunyik ayam tuh....kalo korang dengar memang la sangat la annoying la nyah 0oii...!

tapi even bunyik ayam tu camtu, kitorang gelak sampai kuar air mate weh...seyes wa cakap sama lu...

akiss n ayam kesayangan nye puwn...!
  akis cakap die geli nak pegang menatang nih..tapi aku rase die yang paling banyak maen mende tuh...sket2 nanti berbunyik je...mengom akiss...tapi geli2...tapi nak gak sakat ayam tuh...babap tangan tu kang...!

ok tu je...bai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails