ah-dih-'ah[sebut lelaju!]

macam yang korang tau la...aku baru tukar unit kan...time tu pegawai2 ex-unit aku ade buat farewell function...kecil2an je...kat bilik mesyuarat lak tuh...ok la kan..atleast ade...and aku dapat hadiah dari dorang...suke la sume2 yang diraikan tu...termasuk la kak jue sume pon dapat hadiah farewell...majlis berlangsung dalam 1jam gak la...so n so abes, aku pon sorok la hadiah aku kat bawah drawer....seyesli arini baru aku teringat pasal hadiah tu...da sebulan da mende tu kat drawer aku weh....[gile lame aku sorok]..
so bile da nampak hadiah tu, ditambah lak dengan perasaan ingin tahu yang meluap2, so aku pon dengan rakusnye bukak la hadiah tu....jeng...jeng...jeng.....
rakus tak? rakus tak..?

alaaa....hadiah ni memang kne stepet kat aku weh...nampak je isi dalam sarung[oops] tu, tros macam kene panah petir, "nadia, rajin2 la kemas cadar katil lepas bagon tido..sekian".....ayark!...xpe...xpe...atleast dapat cadar n sarung bantal baru...so baek,saye akan lebih rajin pasni.....hik2

tengok tu...cadar serbaguna...!!!
terima kasih saye ucapkan kepada Kak Noor Len, En. Ganda, En. Naim, En Zaid, Cik Atma, Pn, Fariza, Pn. Ayu and sume tuan2 n puan2 yang datang aritu la...ramai kot....hik2



p/s : pasni agak2 kalo tukar unit lagi, dapat hadiah lagi dok?!hik3

sekian, selamat babai...!

2 comments:

akiss ferrero. said...

oh sibai ah, aku dua kali tukar unit tak dapat apo2 pung??? hahahha

nadia- said...

sebab ex-unit ko xsyg ko ......kot...hahahahaaa

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails